ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην ΑΕΛ

Ακόμη ένα ντέρμπι για την ομάδα μας,αυτή την φορά με την συμπολίτιδα ΑΕΛ. Ας πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Ντόσα Τζούνιορ: Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ αποτελεί την ραχοκοκκαλιά της άμυνας και πάνω του στηρίζεται η αμυντική λειτουργία του αντιπάλου.Επικίνδυνος και στις στατικές φάσεις και σαν εκτελεστής για τα απευθείας αλλά και όταν πέρνει θέση στην περιοχή.

Φορτούνα: Ο αριστερός μπακ που ήρθε δανεικός από την Μπράγκα δείχνει στις πρώτες αγωνιστικές πως διαθέτει τα στοιχεία ενός σύγχρονου μπακ που ξέρει να ανεβαίνει στην επίθεση και να δημιουργεί.Πρέπει να προσεχθούν τα ανεβάσματα του.

Σόουζα: Ο αμυντικός χαφ που μπορεί να κόβει και να οργανώνει.Παίζει συνήθως στην θέση 8 αφού είναι πιο δημιουργικός από τον Σουάρες και πιο αμυντικογενής από τον Μπουένο.

Γενικά: Η ΑΕΛ δείχνει ανέτοιμη και αυτό θα προσπαθήσει να το αντισταθμίσει με την δύναμη που θα βάλει στο παιχνίδι της.Θεωρώ πως θα μας δώσει γήπεδο και θα προσπαθήσει να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις,ένα στυλ παιχνιδιού που είναι από τα αγαπημένα του αντίπαλου προπονητή που θα προσπαθήσει να πάει το παιχνιδί σε κλειστό σκορ και χαμηλούς ρυθμούς,όπως και ο προπονητής της ΑΕΚ. Αδύνατο σημείο του αντιπάλου φαίνεται να είναι τα αμυντικά του άκρα.

Πρώτο γιατί ανεβαίνουν πολύ και δεύτερο γιατί έχουν αργές επιστροφές.Μπορεί στο αριστερό άκρο να ξεχωρίσαμε τον Φορτούνα όμως στην αμυντική λειτουργία υπάρχει θέμα στα άκρα.Επίσης το κεντρικό αμυντικό τους δίδυμο δεν έχει δοκιμαστεί υπό πίεση και αυτό είναι στα θετικά αφού δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι πως θα ανταποκριθεί. Εν κατακλείδι αν η ομάδα μας καταφέρει και παίξει σε ψηλούς ρυθμούς πιστεύω πως θα καταφέρει να κερδίσει αυτό το ντέρμπι.Ας ελπίσουμε πως αυτή την φορά δεν θα παγιδευτούμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου

To Top