ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έναρξη κοινωνικής συνεργασίας!

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.apollon.com.cy έκαναν οι Εστεμπάν Σακέτι και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ.Κρίστης Βέβης με αφορμή της έναρξης της κοινωνικής συνεργασίας ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Stoiximan.gr παρουσία και του εκπρόσωπου της εταιρείας Stoiximan.gr κ. Νίκου Σόρου.

Εστεμπάν Σακέτι ποια τα συναισθήματα σου για το βραβείο Stoiximan.gr MVP; Μια βράβευση η οποία έχει άμεση σχέση με την κοινωνική συνεργασία της Stoiximan.grκαι τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς ο νικητής κάθε βδομάδας θα προσφέρει το χρηματικό ποσό το οποίο προκύπτει μέσα από την βράβευση σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για μένα καθώς μου παρέχεται η ευκαιρία μέσα από την συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα μου και την Stoiximan.grνα προσφέρουμε και να βοηθήσουμε τους πάσχοντες συνανθρώπους μου. Εύχομαι να προκύψουν πολλές τέτοιες συνεργασίες οι οποίες προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο το κοινωνικό έργο το οποίο προσφέρει το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα σε συνανθρώπους μας οι οποίοι μας χρειάζονται πραγματικά.

Πως αντιμετωπίζετε το επικείμενο ντέρμπι με την συμπολίτιδα ΑΕΛ;

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ακριβώς στο 50-50.Εμείς είμαστε ο Απόλλωνας και θα κάνουμε…ότι κάνουμε πάντα στα μεγάλα παιχνίδια.

Κρίστης Βέβης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε στα κοινά»

Κύριε Κρίστη Βέβη πείτε μας δυο λόγια για το βραβείο Stoiximan.grMVP;

Είναι μια πολύ ευγενή κίνηση και συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα μας και την χορηγό εταιρεία. Εύχομαι ολόψυχα η συνεργασία αυτή να δώσει βοήθειες σε κόσμο ο οποίος σ΄αυτές τις δύσκολες εποχές το έχει μεγάλη ανάγκη.

Σαν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα τι θα συμβουλεύατε τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές;

Να παραμένουν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Σκληρή δουλεία σε καθημερινή βάση και πειθαρχεία. Να κάνουν θυσίες τώρα στα νιάτα τους για να καρπωθούν στο άμεσο μέλλον

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

To Top