ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξημέρωσε Φθινόπωρο στην πόλη μας!

Φθινόπωρο μύρισε επιτέλους στη Λεμεσό μετά τη ξαφνική νεροποντή που ξέσπασε τα χαράματα της Τετάρτης.

Η συννεφιά που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης έφερε τις πρώτες ψιχάλες, αφού έχουμε ήδη περάσει στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου. Η πρόγνωση για τον καιρό τις επόμενες μέρες αναφέρει ότι ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, το πρωί κυρίως στα παράλια ενώ το απόγευµα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα νότια παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές ενώ την Παρασκευή δεν αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Πηγή: http://www.elemesos.com/

 

protovroxia_lemesos_210916-2

To Top