ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τον φετινό Απόλλωνα»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον SuperSportFM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την ήττα από την ΑΕΚ…

«Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα. Η ομάδα ήταν καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κινδυνέψαμε μόνο στη φάση του 45΄. Στην επανάληψη είχαμε τις ευκαιρίες, όμως ένα τυχερό γκολ της ΑΕΚ, έκρινε το παιχνίδι. Η νίκη της ΑΕΚ, όμως, ήταν δίκαιη. Δεν μας έχει καταβάλει ο πανικός και το άγχος. Θα αναμετρηθούν όλοι με όλους. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και έχουμε όλο το πρωτάθλημα μπροστά μας γα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν σκόραρε μέχρι στιγμής στα δύο εντός έδρας παιχνίδια…

«Είναι καθαρά θέμα συγκυρίας. Ο Απόλλωνας δημιούργησε διψήφιο αριθμό ευκαιριών και στα δύο παιχνίδια. Το ανησυχητικό θα ήταν να χάσουμε χωρίς να αποδώσουμε καλά. Κάποιες φορές και η τύχη παίζει το δικό της ρόλο. Από δω και πέρα την τύχη πρέπει να την καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τον φετινό Απόλλωνα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, η αυτοπεποίθηση είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Κάπου θα σπάσει το ρόδι και η ομάδα θα πάρει τους βαθμούς».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ…

«Είναι νωρίς και αυτό το ντέρμπι δεν καθορίζει τίποτα. Εκτός από το γόητρο δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όλα τα παιχνίδια για μας είναι τα ίδια. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Για τον κόσμο…

«Είναι ένα επιπλέον προσόν να έχεις τον κόσμο μαζί σου. Το Σάββατο το Τσίρειο θα ζήσει μεγάλες στιγμές».

Για τον Γκίε…

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Γκίε. Δεν μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Θα ακολουθήσει ατομικό μέχρι την Παρασκευή και πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή με την ΑΕΛ».

Για τον Λόπες, ο οποίος έμεινε εκτός από τον αγώνα με την ΑΕΚ…

«Είχε μια φλεγμονή στον προσαγωγό. Δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουμε τη συμμετοχή οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή για να τον χάσουμε για τη συνέχεια».

Για τους Αγγελή και Μακρίδη…

«Ακολουθούν ειδικά προγράμματα. Ο Αγγελή είναι σε καλύτερο στάδιο ετοιμότητας. Η άμυνα τα πάει περίφημα και θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειαστεί».

To Top