ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Ούτε να το διανοηθείς αυτή την φορά!(video)

Από την περίοδο 2009/10 που μας έχει συστηθεί αυτός ο κύριος, στο εκτός έδρας παιγνίδι μας με την Ομόνοια όπου έκανε τα «μαγικά» του, έκτοτε δεν μας έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί!

Κάθε χρόνο δίνει σεμινάριο «σφαγιαστικής» διαιτησίας εναντίον του Απόλλωνα που φαίνεται ότι στο άκουσμα της ομάδας μας βγάζει σπυράκια!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση πόσο μάλλον όταν είναι σύμπτωση πολυεπαναλαμβανόμενη! Είναι ξεκάθαρο ότι ο εν λόγω κύριος τραβάει πολύ ζόρι με τον Απόλλωνα γιατί ακόμη κι αν δεχτούμε ότι είναι τόσο ανίκανος και υποπίπτει σε τόσα πολλά τραγικά λάθη γιατί τότε πάντοτε αυτά να είναι μονόπλευρα και πάντοτε εναντίον της δικής μας ομάδας και ποτέ να μην έχει τύχει ένα παιγνίδι με τον κ. Νικολαΐδη που να έχουμε ευνοηθεί από «ανθρώπινα» λάθη του! Αυτή τη φορά ούτε να το διανοηθείς κ. Νικολαΐδη να παίξεις το με τη νοημοσύνη του κόσμου του Απόλλωνα. Σφύρα 50-50 και μοίρασε τα λάθη σου και στις δύο ομάδες!

Για να σας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη με τα έργα και ημέρες του ταλαντούχου κατά τα άλλα κ. Νικολαΐδη παρακολουθήστε το πιο κάτω βιντεογράφημα!

 

To Top