ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η γκολάρα του «Ζούμπα» και ο πρωτότυπος πανηγυρισμός του!(video)

Ποδοσφαιρική περίοδος 2000/01 και το πρωτάθλημα δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τον Απόλλωνα αφού στους δύο πρώτους αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό.

Στη συνέχεια η ομάδα ανεβάζει στροφές και στα επόμενα τέσσερα παιγνίδια καταγράφει τρεις νίκες, η μία εκτός έδρας με ΑΠΟΕΛ, και μια ισοπαλία με την ΑΕΛ και έτσι με την ψυχολογία στα ύψη αντιμετωπίζει, στις 5 Νοεμβρίου, 2000 την ΑΕΚ μέσα στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Το χρονόμετρο σημαδεύει το 21’ και η μπάλα αλλάζει πόδια με κινηματογραφική ταχύτητα από τον Ρώσο Ιβάνοφ στον Μιλένκο Σπόλιαριτς ο οποίος από θέση αριστερού επιθετικού βγάζει μια υπέροχη σέντρα στον αείμνηστο Βίκτωρ Ζουμπάρεφ ο οποίος με μια τρομερή σε δύναμη ασύλληπτη κεφαλιά καρφώνει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Σάββα Κωνσταντίνου και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα μας με 1-0 τρέχοντας να πανηγυρίσει προς τη δυτική με ένα πρωτότυπο πανηγυρισμό!

Για την ιστορία η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 2’ του β’ ημιχρόνου με τον Πανίκο Ξιούρουππα και, με δωδέκατο ποδοσφαιριστή τον αξέχαστο διαιτητή Λούη Λοΐζου, κατάφερε να ξεγλιστρήσει από το Τσίρειο με τον βαθμό της ισοπαλίας!

To Top