ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Πρόκληση…

Ο Θρύλος μας έκανε το καθήκον του την περασμένη εβδομάδα, κάμπτοντας την αντίσταση της ΑΕΖ με σχετική ευκολία. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο πρώτο μεγάλο τεστ για την α’ φάση του πρωταθλήματος. Η πρώτη πρόκληση, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές μας να αποδείξουν πως φέτος τα δεδομένα είναι παντελώς διαφορετικά.

Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν αντίπαλο ο οποίος ταλανίζει την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μια μίνι προϊστορία που οι πλείστοι Απολλωνίστες δεν θέλουν να φέρνουν καν στο μυαλό. Η ΑΕΚ Λάρνακας, αν εξαιρέσει κανείς την αμυντική της γραμμή που τη διέπουν κάποια προβλήματα, κατά τον γράφων χαρακτηρίζεται ως το δυσκολότερο εμπόδιο στην μακράν κούρσα του μαραθωνίου.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ο Απόλλωνας δεν θα τύχει της θερμής υποστήριξης από την πλατιά μάζα του θρυλικού κόσμου. Μια υποστήριξη που στο παρελθόν συνέτεινε ουκ ολίγες φορές στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ωστόσο, άπαντες οφείλουν να ματώσουν τη βαριά φανέλα του θεού, παίρνοντας ψυχολογική ανάταση, ούτως ώστε στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής με την συμπολίτιδα ΑΕΛ να πάνε με την καλύτερη δυνατή προοπτική.

Ο Θρύλος μας έχει μια τριάδα ανταγωνιστικών αγώνων (ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ομόνοια) που δύναται να προχωρήσει αλώβητος. Με σοβαρότητα, επάρκεια και προσήλωση τα πάντα είναι εφικτά. Άλλωστε, τούτος ο σύλλογος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι, για τα δύσκολα.

To Top