ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Για ποιους ηλίθιους αυτουργούς μιλάς;

Απάντησε ο Κωστάκης στον πρόεδρο του ΚΟΑ τονίζοντας του ότι πριν κλείσουν τα γήπεδα πρώτα πρέπει να κλείσουν μέσα αυτούς που καλλιεργούν αυτό τον φανατισμό για λίγα περισσότερα εισιτήρια σε αγώνες και τον κάθε ηλίθιο ηθικό αυτουργό!

Ωραία Κωστάκη για ποιους ηλίθιους αυτουργούς μιλάς;  Μήπως γι’ αυτούς που έτρωγαν ταββά μια νύκτα με φεγγάρι πριν χρόνια στα Λεύκαρα κι επέβαλλαν στα κοράκια τι και πώς πρέπει να σφυρίζουν σε συγκεκριμένα παιχνίδια; Μήπως γι’ αυτούς που σε κάτι δήθεν συνωμοτικές συναντήσεις σε Χοιροκοιτία, Δερύνεια, Πέγεια, Κούκλια, Λύμπια κτλ, κτλ, κτλ μοίραζαν υποσχέσεις και χρήμα σε κάποιους «καημένους» προέδρους μικρών κατηγοριών με αντάλλαγμα ψήφους και υποτέλεια; Μήπως σε κάποιους κολλητούς σου που σε πολυτελείς επαύλεις κυρίως στην επαρχία Πάφου μοίραζαν τα λάφυρα και μετά έκαναν με τις γραβάτες βουτιές στις πισίνες;

Κωστάκη για ηλίθιους μας πέρασες; Αυτά στους αυλοκόλακες που είναι δυστυχώς πολλοί τελικά!

Προ οκταετίας τα «όργια» ήταν πολλά μιας και το διαδίκτυο και γενικά η επικοινωνία ήταν σε νηπιακό στάδιο εδώ στο νησί.  Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν χρησιμοποιείς  όλα αυτά για καμουφλάζ! Κάποτε γελούσες και τόνιζες στους  αυλικούς σου να μην δίνουν σημασία στις ιστοσελίδες και στο διαδίκτυο μέχρι που κάποια στιγμή κάποιοι σε στρίμωξαν. Ξέρεις εσύ!

Άσε Κωστάκη δεν σε συμφέρει οι αμαρτίες είναι πολλές και ξέρεις πολύ καλά ότι κάποιοι γνωρίζουν πολλά πάρα πολλά!

To Top