ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επικεντρωμένοι στο στόχο…

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της ομάδα μας για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (18/9) με την ΑΕΚ στο Τσίρειο.
Η ΑΕΚ μας βάζει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, αφού δύσκολα την κερδίζει. Γι’ αυτό και νίκη την Κυριακή θα του δώσει πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Είναι από τα παιχνίδια εκείνα, που η νίκη τονώνει την αυτοπεποίθηση σε ομάδα και κόσμο και κάνει τους αντιπάλους να συνειδητοποιήσουν ότι φέτος ο Θρύλος είναι αποφασισμένος για όλα.

Άνθρωπος του τεχνικού επιτελείου βρέθηκε χθες στο ΓΣΖ και είδε την ΑΕΚ κόντρα στη Δόξα για να έχει ο προπονητής μας την καλύτερη δυνατή εικόνα για τους Λαρνακείς.

Ο Πέδρο Εμάνουελ θα γνωρίζει κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στην διάθεση του και αναλόγως θα καταστρώσει τα σχέδιά του. Ουσιαστικά το ερωτηματικό που υπάρχει είναι η συμμετοχή του Γκίε, ο οποίος αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Για την ώρα οι πιθανότητες να είναι στη διάθεση του προπονητή του είναι μοιρασμένες.

To Top