ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέταρτη φορά κεκλεισμένων κόντρα στην ΑΕΚ!(Πίνακας)

Συνολικά η ομάδα μας έχει αγωνιστεί 12 φορές σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στο Τσίρειο στάδιο και ο Κυριακάτικός αγώνας μας (18/9) κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι ο 13ος στη σειρά!

Ο Απόλλωνας σε αυτούς τους 12 αγώνες έχει 8 νίκες δηλ. 67% επιτυχία, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες και από τους 36 διαθέσιμους βαθμούς έχουμε πάρει τους 26 δηλ. έχουμε απολέσει 10 ολόκληρους βαθμούς, ποσοστό περίπου 30%!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά κεκλεισμένων των θυρών σε παιγνίδι κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας σε εντός έδρας αναμετρήσεις και η ομάδα μας μετρά δύο νίκες και μια ήττα!

Η πρώτη φορά ήταν την ποδοσφαιρική περίοδο 2007/2008 στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας τιμωρήθηκε να δώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς την παρουσία φίλαθλων της μετά από εκείνα τα αλησμόνητα επεισόδια κόντρα στο ΑΠΟΕΛ που είχαν ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον διαιτητή Μάριο Σταμάτη. Ο Απόλλωνας είχε επικρατήσει με 2-0, χάρις σε γκολ των Ιγνάθιο Ρίσο και Μαριάνο Τορέσι. Σε εκείνο το παιχνίδι έκανε ντεμπούτο για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας μας ο Έντι Οσενί.

Η δεύτερη φορά ήταν την ποδοσφαιρική περίοδο 2010/11 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής όπου χάσαμε με 2-1, το γκολ ο Μρτάκοβιτς, και η τρίτη φορά ήταν την ποδοσφαιρική περίοδο 2011/2012 στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής όπου κερδίσαμε με 1-0 με γκολ του Στεφάν Νορό.

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών έχει σκοράρει μόνο ο Παπουλής ένα γκολ.

pinakas

To Top