ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ρυθμούς ΑΕΚ…

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινούνται άπαντες στην ομάδα μας. Οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές από χθες (13/9) άνοιξαν τον κύκλο της προετοιμασίας τους για το ντέρμπι της Κυριακής, όπου στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη. Το ευχάριστο νέο είναι ότι ο Άντον Μαγκλίτσα μπήκε σε πλήρεις ρυθμούς και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Κροάτης έμεινε περισσότερο εκτός αποστολής με την ΑΕΖ για προληπτικούς λόγους και για να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Επίσης, σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε και ο Σαρδινέρο που υπολογίζεται από τον προπονητή του και αναμένεται ότι την Κυριακή θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή.

Σήμερα σειρά αναμένεται να πάρει ο Νούνο Λόπες, που χθες έκανε ατομική προπόνηση. Ο Πορτογάλος μπακ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, θα μπει το απόγευμα στον κανονικό ρυθμό της προετοιμασίας και για την ώρα δεν εκφράζεται η παραμικρή ανησυχία για το αν θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά στον Γκίε, του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη, αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε πλήρεις ρυθμούς, και ενδεχομένως θα φανεί αν θα προλάβει την ΑΕΚ.

To Top