ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Κυριακή, ώρα 18:00!

Μετά την ανάρτηση του Κουτσοκούμνη στον προσωπικό του λογαριασμό για τον κόκκινο φάκελο που στάλθηκε για το παιχνίδι της ΑΕΖ κόντρα στην ομάδα μας, στα «κυανόλευκα» ποδοσφαιρικά στέκια επικρατεί μια αδικαιολόγητη ανησυχία, κυρίως λόγο άγνοιας.

Οι κόκκινοι φάκελοι δεν  δηλώνουν πως ένα παιχνίδι είναι στημένο, αλλά πως σε αυτό το παιχνίδι από την αρχή ή σε κάποια φάση του παιχνιδιού παρατηρήθηκε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Στον φάκελο κατονομάζεται η ομάδα, η οποία είναι υπεύθυνη ή και οι δύο(αυτό συμβαίνει συνήθως όταν υπάρχουν ανατροπές στο σκορ).Βάση λοιπόν του αποτελέσματος το θεωρώ απίθανο να αναγράφεται το όνομα της ομάδας μας όταν ανοιχτεί ο κόκκινος φάκελος.

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στα υπόλοιπα που ακολουθούν κι ας μην αποπροσανατολιζόμαστε από οτιδήποτε εξωαγωνιστικό το οποίο δεν θα μας αγγίξει. Στο μυαλό μας πρέπει να υπάρχει μόνο η ΑΕΚ.

Τα προβλήματα των φακέλων ας απασχολούν αυτούς που θέλουν πρωτάθλημα 14 ομάδων και πολλών ταχυτήτων. Σήμερα είναι 18/9 Κυριακή και η ώρα έξι απογευματινή. Αυτό μόνο στο μυαλό!

 

To Top