ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Εύκολο πέρασμα για την ομάδα μας από το Παφιακό στάδιο  κερδίζοντας με 0-4 την ΑΕΖ. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Εύκολο απόγευμα για τον Βάλε που δεν πιέστηκε πολύ.Χρειάστηκε 2 φορές και αντέδρασε σωστά.Μάλιστα η μια ήταν όταν το σκορ βρισκόταν στο 1-0 και ο αντίπαλος βρέθηκε τετ α τετ με τον πορτίερο μας να   κλείνει σωστά και να κρατάει για τρίτο παιχνίδι ανέπαφη την εστία του.

Νούνο Λόπες: Κράτησε σωστά την θέση του και είχε και περισσότερα ανεβάσματα στην επίθεση.Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού.

Γιώργος Βασιλείου: Καλός ο αρχηγός δεν επέτρεψε στο αντίπαλο εξτρέμ να δημιουργήσει προβλήματα ενώ ο ίδιος «πλαγιοκόπησε» πάρα πολύ την αντίπαλη περιοχή.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Τέσσερα συνεχόμενο παιχνίδι για τον Γάλλο που για ακόμη μια φορά άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και εξαιρετικός με την μπάλα κάτω.

Πάολο Βινίσιους: Βρίσκει τα πατήματα του ο Βραζιλιάνος και δείχνει να δένει και με τον Γάλλο.Έκοψε τα πλείστα γεμίσματα των αντιπάλων και δεν βρήκε δυσκολίες ούτε και στο χαμηλό παιχνίδι.

Εστεπάν Σακέτι: Σωστές τοποθετήσεις,κλείσιμο στις όποιεσδηποτε τρύπες δημιουργούνταν με την προώθηση των μπακ στην επίθεση και καταστροφή αντίπαλω επιθέσεων εν τη γενέσης τους.Πολύ καλό παιχνίδι.

Άλεξ ντα Σίλβα: «Έκοψε»,οργάνωσε και σκόραρε και ένα εκπληκτικό τέρμα.Πολύ καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο αν και έχω την εντύπωση πως ακόμα δεν φόρτσαρε.Προσωπικά τον βλέπω σε πιο ψηλές πτήσεις στο μέλλον.

Μίγκελ Μπεντόγια: Μικρός στο δέμα,μεγάλος στην ποιότητα.Ο “Χάρρυ Πόττερ” της ομάδας μας.Ένας μικρός μάγος που εξαφανίζει μπάλες από τα πόδια του και τις εμφανίζει μπροστά από τους επιθετικούς για να σκοράρουν.Μπορεί να μην πέτυχε ακόμη γκολ,(και αυτό από καθαρή ατυχία) έχει όμως κάνει τα υπόλοιπα αφού με αυτόν στο γήπεδο ο οπαδός φεύγει με χορτασμένο μάτι.Υπομονή και ο “Χάρρυ Πόττερ” θα ρίξει και την σαίττα του.

Φώτης Παπουλής: Σκόραρε δυο γκολ,τρύπησε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα και έδωσε και αυτός όμορφες στιγμές.Ανεβαίνει και το γουστάρουμε γιατί με τον Φώτη στα καλά του,πάντα θα υπάρχει μια “μπανανούλα” στο μενού.

Ζοάο Πέδρο: Γενικά είχε καλή απόδοση,αλλά ακόμα δεν είναι στα στάνταρ του και κυρίως στον επιθετικό τομέα.Όμως κάθε παιχνίδι και καλύτερος.

Άμπραχαμ Γκίε: Σκόραρε ένα γκολ,ταλαιπώρησε τους αντίπαλους μπακ και ακόμη έπαιζε με κατεβασμένη ταχύτητα.Πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι.

Μάριος Στυλιανού: Μπήκε σαν αλλαγή στην θέση του τραυματία Λόπες.Μπήκε αμέσως στο πετσί του αγώνα και βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι,εκεί που τον είχε ανάγκη η ομάδα,χωρίς να παραλείπει τα αμυντικά του καθήκοντα που και εκεί τα πήγε πολύ καλά.

Αρκάντιους Πίεχ: Πέρασε στην θέση του Σακέτι σαν δεύτερο σέντερ φορ.Βρέθηκε σε αρκετούς συνδυασμούς της ομάδας και από καθαρή ατυχία δεν σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ.

Χάμπος Κυριάκου: Αν και μπήκε όταν το παιχνίδι είχε κριθεί,ο ίδιος ήταν ορεξάτος.Έκοψε όλες τις φάσεις στην μεσαία γραμμή και δημιούργησε και παιχνίδι.

Προπονητής: 4-1-4-1 με δύο επιθετικά χαφ,ξεκίνησε το παιχνίδι ο προπονητής.Σαφής εντολές στους μπακ να ανεβαίνουν,στους εξτρέμ να συγκλίνουν και στα επιθετικά χαφ όταν βρίσκουν χώρο να βγαίνουν στο πλάι.Έργο αυτού τα δυο πρώτα γκολ από ασίστ των χαφ σου,που βρίσκονταν σε πλάγια θέση.Όχι κι άσχημα.Στο δεύτερο μετά την αναγκαστική αλλαγή του Λόπες,έξω το αμυντικό χαφ,μέσα ο σέντερ φορ και ώρα για 4-4-2.Όμορφο θέαμα ακόμη 2 γκολ και τουλάχιστον 4 με 5 κλασσικές ευκαιρίες.Κατάλληλη ένεση για την δύσκολη συνέχεια με τα 3 ντέρμπι εκεί που ο ρόλος του προπονητή γίνεται ακόμα πιο ενεργός.Πολύ καλό βράδυ και για τον Πέδρο Εμμάμουελ.

 

To Top