ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αμφίβολος ο Γκίε!

Το πρωί της Δευτέρας (12/09) πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδα μας οι οποίοι απεκόμισαν προβλήματα τραυματισμού στον νικηφόρο αγώνα με την ΑΕΖ το απόγευμα της Κυριακής (11/09) στο Παφιακό Στάδιο..

Ο λόγος για τον ακραίο δεξιό οπισθοφύλακα Νουνο Λόπες τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ενόχληση στον λαγονοψοϊτη χωρίς ευρήματα κάκωσης. Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει για δυο ημέρες ειδικό πρόγραμμα με το τμήμα αποκατάστασης, και από την Τετάρτη (14/11) θα εισέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Άμπραχαμ Γκίε υπέστη σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο μακράς κεφαλής με πολύ μικρό οίδημα και αυτό τον υποχρεώνει να ακολουθεί για τρεις ημέρες ατομικό πρόγραμμα, κάτι το οποίο καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεμεσό.

Ο Ιβοριανός επιθετικός θα επιχειρήσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς το απόγευμα της Πέμπτης (15/09), για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τους κιτρινοπράσινους.

Σ΄ότι αφορά τον Αντριάν Σαρδινέρο ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΖ… είναι σε καλύτερη κατάσταση και από την Τετάρτη (14/09) αναμένεται να εισέλθει στις προπονήσεις

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

 

 

To Top