ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί με αντίπαλο την ΑΕΖ

Την ερχόμενη Κυριακή (11/9) η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΑΕΖ στο Παφιακό και θα βρει απέναντι της άλλη μια κλειστή άμυνα. Ας πάμε να δούμε τους 3 ποδοσφαιριστές που μας έχουν κάνει εντύπωση.

Πάγκαλος: Ο Έλληνας εξτρέμ πέτυχε την πρώτη αγωνιστική χατ τρικ χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.Μάλιστα τα γκολ του φανέρωσαν πως έχει και ποδοσφαιρική εξυπνάδα.Σημαντικό στοιχείο είναι πως βοηθά και στην άμυνα.Αυτός θα είναι και ο ρόλος του αύριο.Ντουμπλάρισμα στην άμυνα και γρήγορη αντεπίθεση.

Αουρέλιο: Ο γνωστός σε όλους ποδισφαιριστής που πέρασε από ομάδες αρκετές.Αγωνίζεται σαν αριστερός μπακ και ενίοτε σαν αμυντικό χαφ,έχοντας πάντα σαν δυνατό σημείο το καλό του πόδι.Ειδικά στις στατικές πρέπει να προσεχθεί γιατί είναι φαρμάκι.

Ταουντούλ: Ο Ταουντούλ είναι ένας τερματοφύλακας που όταν βρεθεί στην μέρα του κατεβάζει τα ρολά.Καλό είναι να του δείξουμε νωρίς πως δεν θα τελειώσει το παιχνίδι με καθαρή εστία.

Γενικά το μεθαυριανό παιχνίδι θα είναι πανομοιότυπο με το προηγούμενο.Δεν ξέρω αν οι δύο επιθετικοί είναι η λύση,αφού Μπεντόγια και Ντα Σίλβα έδεσαν.Ίσως η περισσότερη συμμετοχή των πλαγίων μπακ στο επιθετικό κομμάτι να είναι το κλειδί αφού στο προηγούμενο παιχνίδι δεν βοήθησαν αρκετά επιθετικά.Όπως και να έχει η νίκη πρέπει να έρθει και όσο πιο εύκολα γίνεται και για λόγους ψυχολογίας αφού η ομάδα μπαίνει σε σειρά αγώνων ντέρμπι.

To Top