ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πάμε για να κερδίσουμε παρά τη δυσκολία του αγώνα»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε σήμερα(9/9) το μεσημερί ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου, που αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ, αλλά και σε κάποιους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΑΕΖ ανέφερε ότι, «πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΖ έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους και πάμε υποψιασμένοι στο Παφιακό. Εμείς είμαστε μια ομάδα με ψηλούς στόχους και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε αλώβητοι από το Παφιακό. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό αλλά πάμε για να κερδίσουμε έχουμε αρκετή αυτοπεποίθηση, θέληση και πεισμώσαμε μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τον Άρη. Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ. Μακρίδης και Αγγελή απουσιάζουν, Μαγκλίτσα είναι αμφίβολος και οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή του».

Για τον Μαγκλίτσα πρόσθεσε, «είναι περισσότερο για προληπτικούς λόγους αν μείνει εκτός. Αν θεωρήσει ο προπονητής ότι είναι καλύτερα να τον προφυλάξει θα το κάνει, αλλιώς θα συμπεριληφθεί στην αποστολή».

Για τους Αγγελή και Μακρίδη δήλωσε ότι «ο Αγγελή θα είναι έτοιμος με την ΑΕΛ και ο Μακρίδης στο τέλος του μήνα».

Ενώ για τους Σαρδινέρο και Γκόμες ανέφερε ότι, «ανεβάζουν ρυθμούς, είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, καθρέφτης είναι το γήπεδο και περιμένουμε να παίξουν. Κάνουν δυο προπονήσεις έξτρα την εβδομάδα».

Τέλος για τον κόσμο που θα πάει Παφιακό δήλωσε ότι, «περιμένουμε περισσότερους από χίλιους».

To Top