ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δοκιμάζει πλάνο Παφιακού…

Προτελευταία προπόνηση η σημερινή (9/9) για την ομάδα μας ενόψει ΑΕΖ και ο Πέδρο Εμανουέλ, θα δοκιμάσει τα τελικά του πλάνα όσον αφορά την ενδεκάδα. Αν και συνήθως δεν φανερώνει τις σκέψεις του όσον αφορά τα πρόσωπα, λόγω του ότι μπορεί να μη γίνουν αλλαγές, ίσως μετά την προπόνηση να βγουν συμπεράσματα για τη σκέψη του.

Είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσουν οι Αγγελή και Μακρίδης που είναι τραυματίες, ενώ όσο πλησιάζει η ημέρα του παιγνιδιού τόσο λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να προλάβει ο Μάγκλιτσα να είναι στην αποστολή. Ο Κροάτης επιθετικός συνεχίζει να ακολουθεί ξεχωριστό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Λογικά σήμερα θα είναι η καθοριστική προπόνηση γι’ αυτόν. Ο Τιάγκο Γκόμες έχει φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο και πλέον διεκδικεί τη θέση του αριστερού μπακ από τον Βασιλείου.

Σίγουρα στο» στρατόπεδο της ομάδα μας  δεν πρέπει να επαναπαυτούν στο ότι παίζουν με μια νεοφώτιστη ομάδα αφού ως γνωστό οι μικρές ομάδες όπως είναι και αυτή της ΑΕΖ κυνηγούν την έκπληξη κάτι το οποίο θα κάνουν και την ερχόμενη Κυριακή (11/9).

To Top