ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρήμα για την ομάδα μας από τους διεθνείς!

Σύμφωνα με εγκύκλιο της UEFA προς τις Ομοσπονδίες μέλη της, οι ομάδες που είχαν διεθνείς που αγωνίστηκαν στην τελική φάση του EURO 2016 θα μοιραστούν 100 εκατομμύρια ευρώ και οι ομάδες που είχαν διεθνείς στα προκριματικά της διοργάνωσης θα μοιραστούν 50 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ομάδες που είχαν ποδοσφαιριστές με την Εθνική Κύπρου στους δέκα αγώνες που έδωσε στην προκριματική φάση του EURO 2016,  θα μοιραστούν το ποσό των 939.721 ευρώ.

Για τον κάθε ποδοσφαιριστή που ήταν στο φύλο αγώνος σε αγώνα της προκριματικής φάσης (ανεξάρτητα αν αγωνίστηκε ή όχι), η ομάδα που ήταν εγγεγραμμένος εκείνη την περίοδο, δικαιούται 4139 ευρώ για κάθε παιχνίδι. Οι ομάδες μας (όπως και όλες οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες) δικαιούνται το ίδιο ποσό και για διεθνείς τους που αγωνίστηκαν με άλλες Εθνικές ομάδες.

Συνεπώς μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα μας θα «καρπωθεί»  ένα σημαντικό ποσό αφού πολλοί ποδοσφαιριστές μας έχουν κληθεί στις Εθνική ομάδα. Η ΚΟΠ, έχει ενημερώσει τα Σωματεία της για την εξέλιξη αυτή καθώς και τις διαδικασίες τις οποίες πρέπει να κάνουν για να πάρουν το ποσό που δικαιούνται. Η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και η πληρωμή των ποσών θα γίνει μετά την ημερομηνία αυτή.

 

To Top