ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βασικός χορηγός το stoiximan.gr!

Ο βασικός χορηγός της ομάδας μας για την περίοδο 2016-17 θα είναι ο Stoiximan.gr, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η ομάδα μας.

Από πλευράς της ομάδας μας παρόντες ήταν, ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος, Φάνος Κιννής και ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Βασιλείου, ενώ από την χορηγό εταιρεία stoiximan.gr, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Πάνος Κωνσταντόπουλος. Αρχικά τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος ευχαρίστησε την στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan. Ακολούθως μίλησε ο ανιπρόεδρος της εταιρείας, Φάνος Κιννής. Από τους παίκτες μίλησε ο Γιώργος Βασιλείου ενώ από την εταιρεία ο Πάνος Κωνσταντόπουλος Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών είναι για ένα χρόνο και ο λόγος που η στοιχηματική εταιρία επέλεξε την ομάδα μας για αυτή τη συμφωνία ήταν το εκτόπισμα της, η ιστορία της, η δημοτικότητα της αλλά και το γεγονός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου.

To Top