ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εφτά Ladies στην κλήση της Εθνικής Νεανίδων!

Τρεις τελευταίες προπονήσεις στην Κύπρο για την Εθνική Νεανίδων U-19, πριν την αναχώρηση για την Αλβανία την ερχόμενη Δευτέρα για τις επίσημες υποχρεώσεις της σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Με τις προπονήσεις που θα γίνουν σήμερα, αύριο και την Παρασκευή στη Λεμεσό, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία στην Κύπρο στην οποία συμμετέχουν 26 ποδοσφαιρίστριες, από τις οποίες θα επιλεγούν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Άντρο Βασιλείου οι 18 για τους επίσημους αγώνες.

Οι επίσημοι αγώνες της Εθνικής Νεανίδων θα γίνουν στην Αλβανία από τις 14 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου και η Εθνική μας θα αγωνιστεί κατά σειρά με τις Σερβία (14/9), Σκοτία (16/9) και Αλβανία (19/9).

Όλες οι προπονήσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας στη Λεμεσό στις 17:15.. Στις προπονήσεις οι ποδοσφαιρίστριες θα προσέλθουν με δικά τους μεταφορικά μέσα. Ώρα προσέλευσης, στις 16:00.

Από την ομάδα των Ladies μας κλήθηκαν, οι Αντουανέττα Χρυσάνθου, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Ευφροσύνη Θεοχάρους, Ηλιάνα Αντωνίου, Ιωάννα Οχύνσκι, Μαρία Κακόψητου, Σταυριάνα Αντωνίου

 

To Top