ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένα επικό πρώτο ημίχρονο!(video)

Σαν σήμερα (1/9) πριν ακριβώς εννέα χρόνια, στην πρεμιέρα της περιόδου 2007/08, η ομάδα μας πραγματοποιώντας ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο και με τους νεοφερμένους Σανγκόι, Ρίσο, Μπαμπαγκίντα να οργιάζουν στην επίθεση κατακεραύνωνε την ΑΕΛ με 4-0 μέσα σε 45’ που απλά αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τι την κτύπησε!

Με ένα «Αλάνι» που συστηνόταν για πρώτη φορά στο κυπριακό ποδοσφαιρικό κοινό, κάνοντας φίλους και αντιπάλους να τρίβουν τα μάτια τους, σκοράροντας δύο γκολ, δίνοντας μια ασίστ και έχοντας δύο σουτ στα δοκάρια και με ένα Μπαμπακίντα ασυγκράτητο θα έριχνε τέσσερα τεμάχια στους συμπολίτες που έδειχναν να τα έχουν κυριολεκτικά χαμένα.

Αυτό το πρώτο ημίχρονο για όσους το έζησαν ήταν μια παράσταση μοναδική και μια εμφάνιση βγαλμένη από τα πιο τρελά τους όνειρα που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους. Όπως και το δεύτερο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα για εντελώς διαφορετικούς λόγους!

Η σύνθεση του Απόλλωνα (Σ. Γκόγκιτς): Σβαλόφσκι, Μαχράτζε, Γαρπόζης (58’Μπαρούν), Ιέντσι, Οκκαρίδης, Τορέσσι (55’Σολωμού), Σανκόϊ, Ρίσσο, Μπαμπαγκίντα (76’ Θεοφίλου), Μπογκτάν, Κορολόφσκι.

 

To Top