ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ο Sabbianco Απόλλων θα συμμετάσχει σε ένα σημαντικό τουρνουά που διοργανώνει ο Άρης Πολεμίου και θα δώσει το παρών της η Γερμανική Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ απο την Ομοσπονδίας πετόσφαιρας:

Σημαντικό τουρνουά διοργανώνεται την ερχόμενη Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2016 στο κλειστό γήπεδο του Άρη Πολεμίου. Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα διοργανωθεί διεθνές τουρνουά πετοσφαίρισης Γυναικών με τη συμμετοχή του τοπικού Άρη Πολεμίου, της γερμανικής Μπάγερ Λεβερκούζεν και του κυπελλοπρωταθλητή 2015-16 Sabbianco Απόλλωνα.

Oι αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00 το βράδυ και με βάση το πρόγραμμα θα γίνουν οι αγώνες Άρης Πολεμίου – Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερ Λεβερκούζεν – Sabbianco Απόλλωνας.

Λ. Λαζάρου: «Θα μας βοηθήσει αγωνιστικά η συνεργασία με την Μπάγερ»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο πρόεδρος του Άρη Πολεμίου Λευτέρης Λαζάρου ανέφερε ότι «για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα μας διοργανώνει το τουρνουά με τη συμμετοχή της Μπάγερ Λεβερκούζεν». Όπως είπε, «η ομάδα μας διαθέτει φιλικές σχέσεις με την ομάδα της Γερμανίας και ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και όχι μόνο. Στο μέλλον θα ανταποδώσουμε την επίσκεψη στη Γερμανία με την ομάδα των ακαδημιών μας».

Η ομάδα της Λεβερκούζεν αναμενόταν την Τετάρτη στην Κύπρο, θα φιλοξενηθεί από τον Άρη στην Πάφο, ενώ θα προπονηθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη στο γήπεδο του Πολεμίου.

To Top