ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ο mr «Ήθος»!

Δεν το λέμε εμείς, το λέει δικός σού άνθρωπος! Τα υπόλοιπα είναι περιττά!

Απλά διαβάστε το status του συγκεκριμένου πρώην παράγοντα, που άναψε φωτιές στα τζάκια της πρωτεύουσας!!!

Αναλυτικά

Ανέλαβες πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας το 2013 με τον τρόπο που εσύ πολύ καλά γνωρίζει και με όπλο την λασπολογία των δικών σου οπαδικών Sites.

Κατάφερες να πάρεις 3 πρωταθλήματα με budget 12 εκ (όπως λες) ενώ τα budget των λοιπών διεκδικητών του πρωταθλήματος κυμαίνονται σε ποσά κάτω των 5 εκ. Το 2013 πήρες πρωτάθλημα με την Φωτοβολίδα της ΑΕΛ, το 2014 τα έκανες πλακάκια με τον Ερμή ενώ το 2015 ενόχλησες και εν τέλει αγόρασες τον Προπονητή του συνεκδικητή σου (πριν από την ολοκλήρωση των play offs).

Στο δε Ευρωπαϊκό επίπεδο, πέραν από την πρόκριση στους Ομίλους του Champions League (δεν θα σχολιάσω εμφάνιση) συνέβησαν τα εξής στην τετράχρονη θητεία σου: Τον Αύγουστο του 2013 προκριθήκαμε με το «Μπαλάκι» όπως όλοι ξέρουμε. Υπενθυμίζω την πρόκριση με την Midtjylland με δύο goal δώρο που μας δόθηκαν και από ποδοσφαιριστή τον οποίο ΔΕΝ αντικατέστησες. Την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι με την Astana. Φέτος προκριθήκαμε στο Europa League με goal στις Καθυστερήσεις. Στο σημαντικό όμως παιχνίδι με την Κοπεγχάγη όπως και πέρσι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

Roster και Προπονητική Ομάδα … Έδιωξες Rise και τον αντικατέστησες με Αντωνιάδη. Πήρες Cavenagi μετά τον αποκλεισμό από Astana (σε υψηλότερη τιμή από ότι μας προσφέρθηκε πριν από τον αποκλεισμό) και από τον Φεβρουάριο που γνωρίζεις (η θα έπρεπε να γνωρίζεις) ότι είναι τραυματίας ουδεμία προσθήκη η οποία να μπορεί να βοηθήσει την σημερινή ομάδα.

Οι εφημερίδες και τα social Media βροντοφωνάζουν αποχώρηση De vincenti και πάλι εσύ απών, επειδή δεν προνόησες να υπάρχει αντικατάστασης πριν από το Παιχνίδι που θα σου προσφέρει 15 εκ.

Στην περσινή σεζόν μας έσωσαν οι δύο προσθήκες του Ketsbaia αφού οι Nafiou (5 χρόνια συμβόλαιο αν είναι ποτέ δυνατό), Εsterlla Piatkofski και stilits που εισήλθαν με τις ευλογίες σου λιάζονται στον Πρωταρά.

Η δε αλλαγή 5 προπονητών καθώς επίσης και η ακύρωση μεταγραφών μετά από παρέμβαση των social media αντικατοπτρίζει και την σοβαρότητα των κινήσεων που γίνονται.

Παρόλη την ανωτερότητα της Κοπεγχάγης, οι εγκληματικές σου ενέργειες να αφήσεις την ομάδα απογυμνωμένη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον αποκλεισμό, και φέρεις εσύ την ευθύνη που η ομάδα δεν επιδίωξε ως θα έπρεπε να βάλει στο ταμείο της τα ποσά του Champions League.

Οι Γενικές Συνελεύσεις – Mappet Show που επικαλείσαι κατά καιρούς, ότι δηλαδή εκεί πρέπει να γίνεται η κριτική, γνωρίζει πολύ καλά ότι διοικούνται από την πλειοψηφία (συγκεκριμένες οικογένειες της Λευκωσίας) οι αποφάσεις των οποίων είναι εξ’ αρχής γνωστές αφού χειραγωγούνται κατά καιρούς από το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο. Επομένως κανείς σώφρον οπαδός δεν θα επιλέξει την Γενική Συνέλευση για την κριτική του κάτι το οποίο δεν έκανες ούτε εσύ επί εποχή Φοίβου.

Υπενθυμίζω ότι η Apacus ήρθε πριν από μερικά χρόνια με συγκεκριμένη και επαγγελματική πρόταση. Αρνήθηκαν να σου αποδώσουν τον τίτλο του προέδρου και φυσικά η πρόταση βούλιαξε.

Η ΑΕΚ από φέτος θα αγωνίζεται στο δικό της Ιδιόκτητο γήπεδο. Το ΑΠΟΕΛ?

Ζήτησες από τον κόσμο να είναι παρών στο ψεσινό παιχνίδι και το έκανε. Εσύ και η ομάδα σου τι κάνατε?

Και κάτι τελευταίο, το ΑΠΟΕΛ δεν είναι ούτε δικό σου φέουδο αλλά ούτε ανήκει στα τζάκια της Λευκωσίας και είναι καιρός να αρχίσεις να το αντιλαμβάνεσαι.

 

 

To Top