ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!

Δεν μας έφτανε η ατυχία και η ισοπαλία στον αγώνα με τον Άρη, ήρθε να προστεθεί και η κακοδαιμονία με τον Βραζιλιάνο Ντουντού, ο όποιος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός γηπέδων για έξι μήνες. Οι δυσκολίες και οι αποτυχίες, όπως λέει και ο σοφός λαός σε κάνουν ποιο δυνατό.

Η ομάδα μας φέτος ξεκίνησε με μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και σ΄αυτό πρέπει να μείνει προσηλωμένη. Δυστυχώς το ξεκίνημα δεν είναι καλό αλλά ούτε και κακό. Θα χαθούν πολλοί βαθμοί και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε! Το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με τον Ντουντού έχει τη λύση του και αυτή καλούνται να βρουν οι ιθύνοντες της ομάδας μας το συντομότερο δυνατό.

Πλέον όλοι μαζί να γίνουμε μια γροθιά αδέλφια, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος και να σηκώσουμε κεφάλι. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε μέχρι τώρα γι αυτό και οι επιτυχίες ήταν τόσο γλυκές! Όλοι κοντά στην ομάδα όπως αρμόζει στους Απολλωνίστες και από κει και πέρα αυτοί που πρέπει, να κάνουν τη δουλειά τους.

Εμείς οφείλουμε να γεμίζουμε τα γήπεδα, να είμαστε στο πλάι του Θεού και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός. Απόλλων είμαστε για τα δύσκολα και όχι τα εύκολα! Και αφού οι ατυχίες και οι κακοδαιμονίες δεν μας σκοτώνουν, θα πρέπει να μας δυναμώσουν, η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη!

Στις χαρές και στις λύπες μαζί Θρύλε μου!

To Top