ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Εύκολα ή δύσκολα τους κερδίζουμε!(video)

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Άρη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος επτά φορές, μετρώντας δύο νίκες, δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Συνολικά, σε αγώνες α’ γύρου, ο Απόλλωνας αντιμετώπισε τον Άρη 45 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 24 φορές, ποσοστό 53%, έχασε 8 φορές ενώ τα υπόλοιπα 13 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 96-49.

Από την περίοδο 2007/08 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στον Άρη, σε αγώνες α’ γύρου, η ομάδα μας μετράει 3 νίκες, ποσοστό επιτυχίας 60%, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 6 γκολ (1,2 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 5 (1 γκολ ανά αγώνα) ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο μια φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 8 Δεκεμβρίου 2007 η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα στο Άρη κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου σε αγώνες του α’ γύρου!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στις δυο φορές που μείναμε πίσω στο σκορ από το α’ ημίχρονο δεν κερδίσαμε κανένα από τα δύο παιγνίδια χάνοντας το ένα και μένοντας στην ισοπαλία στο άλλο ενώ στη μοναδική φορά που η ομάδα μας προηγήθηκε από το α’ ημίχρονο κατάφερε να πανηγυρίσει και τη νίκη.

Από την περίοδο 2007/08 και μετέπειτα δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα που έχει σκοράρει κόντρα στο Άρη σε αγώνες του α’ γύρου!

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι την περίοδο 2011/12 περίοδο ο δικός μας Γιώργος Βασιλείου με δυο δικά του γκολ υποχρέωσε την ομάδα μας σε οδυνηρή ήττα με 2-0!

Κάτι σημαντικό που θα πρέπει να αναφερθεί είναι ότι στα τέσσερα τελευταία παιγνίδια που διεξήχθηκαν κατά τη διάρκεια του α’ γύρου μεταξύ Απόλλωνα και Άρη, η ομάδα μας κατάφερε να ολοκληρώσει τα παιγνίδια της με 11 ποδοσφαιριστές μόνο την τελευταία χρονιά! Σημειώνεται ότι στα τρία αυτά παιγνίδια που είχαμε μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει μόνο μια φορά με τέρμα του Σανγκόι!

Η προϊστορία κόντρα στον Άρη από το 2007/08 και μετέπειτα:

1251

 

To Top