ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Παιχνίδι δύσκολο που θέλει προσοχή!

Το παιγνίδι με τη Σαλαμίνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Στην ομάδα μας έχουν ήδη επικεντρωθεί στο τοπικό παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί.

Ένα παιγνίδι δύσκολο, κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει τα τελευταία χρόνια που το κάνει δυσκολότερο η απουσία του κόσμου, αφού οι θα εκτίσουμε την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών που μας επέβαλε ο αθλητικός Δικαστής. Χωρίς τον κόσμο να δίνει ρυθμό, ο βαθμός δυσκολίας του παιγνιδιού φυσικά και αυξάνεται.

Το κλίμα όμως στο αθλητικό κέντρο στο Κολόσσι είναι εξαιρετικό, η αυτοπεποίθηση της ομάδας σε πολύ υψηλό βαθμό και άπαντες περιμένουν τον αγώνα του Σαββάτου για να προσπαθήσουν να πετύχουν δεύτερη σερί νίκη και να πάνε στη διακοπή του πρωταθλήματος με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Πέδρο Εμάνουελ, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη βρέθηκε στο Τσίρειο και είδε τον Άρη μαζί με τους συνεργάτες του και πήρε μια γεύση από τον επόμενο αντίπαλο. Το κεφάλαιο ανάγνωσης των αντιπάλων είναι πολύ σημαντικό, αφού και την περασμενη Κυριακή  (21/8)άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν και στα δύο γήπεδα που υπήρχαν παιγνίδια και είδαν τους αγώνες. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΖ είναι αντίπαλος στην 3η αγωνιστική και η ΑΕΛ στην 5η.

Πάντα ανοικτό είναι και το κεφάλαιο ενίσχυσης. Η μετεγγραφική περίοδος μπαίνει στην τελική ευθεία και οι ιθύνοντες τονίζουν συνεχώς ότι, ναι μεν ο προγραμματισμός έχει ολοκληρωθεί όμως, αν προκύψει κάτι το πολύ εξαιρετικό θα προσπαθήσουν να το αποκτήσουν για να γίνει ακόμα πιο ισχυρό το ρόστερ της ομάδας.

To Top