ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Τη νίκη με 0-3 σημείωσε η ομάδα μας στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα κάνοντας ποδοσφαιρικό με το δεξί στο νέο μαραθώνιο. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του https://apollon365.news και πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Σταθερός στις εξόδους του και με σωστές τοποθετήσεις στις στατικές φάσεις. Πρώτο «καθαρό» 90λεπτο.

Νούνο Λόπες: Αμυντικά ήταν εξαιρετικός.Δεν άφησε τους αντίπαλους εξτρέμ να πάρουν ανάσα και στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες ήταν νικητής.Επιθετικά ανέβαινε δίνοντας πλάτος στο γήπεδο και βοήθεια στους μέσους να φτιάξουν πιο εύκολα παιχνίδι.

Γιώργος Βασιλείου: Πάνω κάτω είχε πανομοιότυπο παιχνίδι με τον Λόπες.Άψογος αμυντικά και ικανοποιητικός όταν ανέβαινε την σέντρα.

Πάολο Βινίσιους: Σε φάση άμυνας έκανε ένα τέλειο παιχνίδι,αφού είχε σωστές τοποθετήσεις και έσωσε μια δυο πολύ επικίνδυνες  επιθέσεις.Είχε ένα δυο λάθη όταν είχε την κατοχή της μπάλας πράγμα που του απέφερε την κάρτα στην αρχή του παιχνιδιού αλλά στην συνέχεια ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση του.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Και ο «Ρόμπυ» έκανε ένα μεστό παιχνίδι με ελάχιστα λάθη.Καθοδηγούσε την άμυνα και είχε άψογη συνεργασία με όλη την άμυνα ειδικά στις στατικές.

Εστεπάν Σακέτι: Όταν είναι στην μέρα του μπορεί να κλείσει όχι μόνο τους διαδρόμους αλλά και την τρύπα του όζοντος.Και χθες το βράδυ ήταν μια από αυτές.

Άλεξ ντα Σίλβα: Κουμάνταρε την μεσαία γραμμή,μοίρασε παιχνίδι και μάρκαρε όταν του ζητήθηκε.Πέτυχε και ένα εκπληκτικό γκολ έχοντας γενικά  πολύ πολύ εμφάνιση εμφάνιση.

Μιγκουέλ Μπέντόγια: Ο μικρός «μάγος». Τα έκανε όλα.Μοίρασε έκοψε και ζωγράφιζε στο γήπεδο.Προσωπικά τον θεωρώ τον πολυτιμότερο του αγώνα.

Φώτης Παπουλής: Για τα δικά του δεδομένα είχε ένα μέτριο παιχνίδι.Παρόλα αυτά ήταν μέσα στις φάσεις και απασχολούσε 2 και 3 ποδοσφαιριστές.

Ζοάο Πέδρο: Μετά από καιρό έδωσε σημεία ζωής τόσο με την απόδοση του,όσο και με το γκολ που σκόραρε.Βοήθησε αρκετά και στην άμυνα.

Άμπραχαμ Γκίε: Τον μαρκάρουν δύο και τρεις και δεν τον κάνουν καλά!!! Σκόραρε ένα και μπορούσε για άλλα  δύο .Πολύ καλό παιχνίδι

Οι αλλαγές δεν μπορούν να κριθούν αφού αγωνίστηκαν ελάχιστα,δίνοντας όμως βοήθειες πολλές.

Προπονητής: Ο κόουτς έστησε την ομάδα με το 4-1-4-1 καλύπτοντας τους χώρους όταν δεν κρατούσε την μπάλα και ανεβαίνοντας γρήγορα όταν την κέρδιζαν.Διαβασμένος ο προπονητής μπλόκαρε τα αντίπαλα ατού και εν τέλει πήρε ένα εύκολο τρίποντο.

To Top