ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Πάντοτε μια δύσκολη και αφιλόξενη έδρα!(video)

Συνολικά, εντός και εκτός έδρας, ο Απόλλωνας αντιμετώπισε την Νέα Σαλαμίνα 105 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 45 φορές, ποσοστό 43%, έχασε 30 φορές ενώ τα υπόλοιπα 30 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 174-129.

Εκτός έδρας, αντιμετωπίσαμε την Νέα Σαλαμίνα 53 φορές σε αγώνες α’ φάσης. Η ομάδα μας κέρδισε 16 φορές, ποσοστό 30%, έχασε 21 φορές ενώ τα υπόλοιπα 16 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η Νέα Σαλαμίνα προηγείται με 69-66!

Από την περίοδο 2011/12 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα η ομάδα μας μετράει 2 νίκες, ποσοστό επιτυχίας 40%, και 3 ήττες ενώ απουσιάζει το σημείο της ισοπαλίας. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 5 γκολ (1 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 9 γκολ (1,8 γκολ ανά αγώνα) ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο μια φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τα 2 από τα 5 γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο α’ ημίχρονο ενώ σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι όποτε καταφέραμε να σκοράρουμε την τελευταία πενταετία πήραμε και την νίκη ενώ όποτε μείναμε άσφαιροι χάσαμε και τον αγώνα!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στις τρεις φορές που η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να προηγηθεί από το α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος ισάριθμες νίκες ενώ στη μοναδική φορά που η ομάδα μας προηγήθηκε από το α’ ημίχρονο κατάφερε να πανηγυρίσει και τη νίκη.

Από την περίοδο 2011/12 και μετέπειτα δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα που έχει σκοράρει εκτός έδρας κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα και μάλιστα το τελευταίο γκολ που έχουμε πανηγυρίσει χρονολογείται πριν 2.5 σχεδόν χρόνια, συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου 2014 όταν ο Καρυπίδης σημείωσε το τρίτο μας γκολ στην νίκη μας με 3-0!

Η προϊστορία κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας από το 2011/12 και μετέπειτα:

pri-me-sala

 

 

 

 

 

To Top