ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη!

Πανέτοιμος και αποφασισμένος για να ξεκινήσει με το δεξί, ο Θρύλος ταξιδεύει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τη Σαλαμίνα. Για τους «κυανόλευκους» ποδοσφαριστές η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο ώστε να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στον μαραθώνιο με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Πέδρο Εμάνουελ, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, προετοίμασε την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσει να επιστρέψει το βράδυ στη Λεμεσό με τους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της.
Κόντρα σε μια ομάδα-πονοκέφαλο τα τελευταία 2-3 χρόνια, σε ένα γήπεδο που έχει χάσει σημαντικούς βαθμούς και ποδοσφαιριστές με σοβαρούς τραυματισμούς, οι Κυπελλούχοι θέλουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να μπουν φορτσάτα στον μαραθώνιο, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια. Ο Πέδρο Εμάνουελ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν πειθαρχία στο παιγνίδι τους, συγκέντρωση και σε καμιά περίπτωση να κάνουν ατομικά λάθη, κόντρα σε μια ομάδα που έχει αρετές μεσοεπιθετικά. Το ζητούμενο για τον Απόλλωνα είναι να σκοράρει πρώτος, έτσι ώστε να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να πιστέψουν στο βαθμολογικό κέρδος. Άλλωστε σχεδόν πάντα, όταν ο Απόλλωνας προηγηθεί στην έδρα της Σαλαμίνας, φεύγει νικητής.

Ο Πέδρο Εμάνουελ δεν υπολογίζει για τον σημερινό αγώνα στους τραυματίες Μάγκλιτσα, Αγγελή και Μακρίδη. Αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσει στο κέντρο της άμυνας τους Ρομπέρζ και Βινίσιους που είχαν πολύ καλή παρουσία στο Σούπερ Καπ ως δίδυμο και θα επανέλθει ο Γκίε στην κορυφή της επίθεσης. Όπως έχει φανεί, ο κ. Εμάνουελ θα παρατάξει τον Απόλλωνα με σχηματισμό 4-1-4-1, γιατί λειτούργησε πολύ καλά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και κόντρα στην Γκρασχόπερς στην Ελβετία, αφού ο Θρύλος αποκτά καλύτερη ισορροπία με αυτόν τον τρόπο παιγνιδιού.

Έτσι, η πρώτη 11άδα του κ. Εμάνουελ στο πρωτάθλημα θα αποτελείται από τον Βάλε στο τέρμα, που συνεχίζει το απίστευτο σερί αγώνων, τον Λόπες δεξιά και τον Βασιλείου αριστερά, με τους Ρομπέρζ και Βινίσιους στο κέντρο της άμυνας. Ο Σακκέτι θα έχει τον ρόλο του αμυντικού μέσου, ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Ντα Σίλβα και Μπεντόγια. Στα φτερά θα βρίσκονται οι Παπουλής και Ζοάο Πεδρο και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκίε.

 

To Top