ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Πρεμιέρα για το νέο πρωτάθλημα και από αυτήν εδώ την στήλη θα επιχειρήσουμε την ανάλυση του εκάστοτε αντιπάλου.Δύσκολο το έργο μας ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές αφού τα συμπεράσματα θα είναι μέσα από τα φιλικά και τις πληροφορίες τις οποίες συλλέξαμε.

Τσίνα:Ο αριστεροπόδαρος μπακ που κάνει όλη την γραμμή και έχει και καλό πόδι.Εκτελεί και στατικές φάσεις.Πολύ καλός στο μαρκάρισμα,καλός και με την μπάλα στα πόδια αποτελεί λύση και για την μεσαία γραμμή σαν δεύτερος αμυντικός χαφ.

Πεδρίτο:Από τους πιο γρήγορους εξτρέμ του πρωταθλήματος.Καλός διεμβολιστής,με κοφτή ντρίμπλα.Όποιος και να τον μαρκάρει θα χρειαστεί βοήθειες.

Μακρίεφ:Ποδοσφαιριστής που έχει το εύκολο γκολ.Κινείται έξυπνα στην περιοχή και σκοράρει και άλλο τόσο εύκολα κερδίζει επίκαιρη θέση στην περιοχή.Πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.

Άλλοι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας που ήρθαν φέτος και πιθανόν να έχουν θέση βασικού είναι ο γνωστός Μάτσι και ο Αργεντίνος Απμελαιρας που αγωνίστηκε στην φημισμένη Ρίβερ Πλέιτ.

Γενικά:Η Σαλαμίνα είναι μια ομάδα που είναι ενισχυμένη επιθετικά αλλά απότελει ερωτηματικό στην αμυντική λειτουργία.Η άποψη μας είναι πως εκεί πρέπει να κτυπήσει η ομάδα μας τον αντίπαλο και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της.Είναι πιο έτοιμη από τον αντίπαλο,έχει μετρήσει τις δυνάμεις της και ξέρει τις αδυναμίες της.

To Top