ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κτυπούμε» Κορωνίδη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας cyprusbasket.net, ένας πρωτοκλασάτος Κύπριος καλαθοσφαιριστής, ο Άρης Κορωνίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας μας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Το θερμόμετρο στο μεταγραφικό παζάρι έχει ανέβει στα ύψη και ο Άρης Κορωνίδης αποτελεί έναν από τους τελευταίους πρωτοκλασάτους Κύπριους παίκτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ποιος θα τον κάνει δικό του;

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ υφίσταται εδώ και καιρό, χωρίς να έχει προχωρήσει ακόμα το φλερτ, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου του έχει καταθέσει αξιόλογη πρόταση και πλέον στη διεκδίκησή του μπαίνει δυναμικά και ο Απόλλωνας.

Οι Λεμεσιανοί θέλουν μια ηχηρή κίνηση στην περιφερειακή τους γραμμή για να ενισχύσουν και το κυπριακού τους στοιχείο και η πρόταση που έχει γίνει είναι αρκετά δυνατή. Οι διοικούντες θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους, παρότι πολιορκείται και από άλλες ομάδες.

Προσεχώς θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα. Ο Απόλλωνας, πάντως, δίνει ρέστα και έχει σημαντικές πιθανότητες να τον κάνει δικό του.

 

 

To Top