ΣΤΙΓΜΕΣ

Συγχαρητήρια ΜΑΓΚΕΣ!

Η πιο εκπληκτική ίσως βραδυά για τον κυπριακό αθλητισμό ήταν η ψεσινή. Τρεις αθλητές μας, ο Παύλος Κοντίδης στην κούρσα των μεταλλίων στην ιστιοπλοΐα (laser), ο Κυριάκος Ιωάννου στον τελικού του ύψους (με 2.29) και ο Μίλαν Τραΐκοβιτς, εκ μητρογονίας Κύπριος, στον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια (13.41), αναδείχθηκαν μέσα σε λίγες ώρες όλοι 7οι Ολυμπιονίκες!!! Απίστευτες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, που δικαιώνουν τις προσπάθειες των ίδιων των αθλητών, των προπονητών τους και των οικογενειών τους.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς ήταν εκπληκτικός και στον ημιτελικών των 110 μέτρων με εμπόδια, όπου τερμάτισε δεύτερος με 13.31, συντρίβοντας το Παγκύπριο ρεκόρ, που ήταν δικό του με 13.39. Να μην ξεχνάμε ότι στον τελικό του ύψους είχαμε και το Δημήτρη Χονδροκούκη, που κατετάγη 12ος.

Συγχαρητήρια σε όλους. Σας ευχαριστούμε που μας χαρίσατε μια αξέχαστη βραδυά, γεμάτη περηφάνια! Και ελπίζουμε οι επιτυχίες σας αυτές, να σας ωθήσουν σε ακόμα περισσότερη προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα να αποτελέσουν και φάρο για πολλά παιδιά, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σύντομα να θαυμάσουμε και να χειροκροτήσουμε και άλλους πρωταθλητές.

To Top