ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ετοιμαζόμαστε για απόβαση στη Λάρνακα…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί σχετικά με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ

Mετράμε τις μέρες μετράμε τις ώρες ακόμα και τα λεπτά που μας χωρίζουν ώστε να έρθει η ώρα να ξανά βρεθούμε στο πλάι της αγαπημένης μας ομάδας! Το Σάββατο 20/08 ξεκινάει ο Μαραθώνιος του Πρωταθλήματος, πρώτη στάση για εμάς το στάδιο Αμμόχωστος όπου η ομάδα μας δίνει το πρώτο ραντεβού για το θεσμό του πρωταθλήματος στις 20:00 με αντίπαλο τη Σαλαμίνα! Ήδη το κλίμα στα Απολλωνίστικα στέκια στους δρόμους της πόλης αλλά και στους συνδέσμους άρχισε να φτιάχνεται ακόμη μια εκδρομή να πλησιάζει!

Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ έχει δείξει τις προθέσεις της για τη φετινή χρονιά με το ζητούμενο για εμάς να παραμένει το ίδιο για άλλο ένα παιχνίδι, ασταμάτητη υποστήριξη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και νίκη κατακράτος στη μάχη της εξέδρας!

Όπως συνηθίζεται σε κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα η ΘΥΡΑ ΕΝΑ προγραμματίζει πολλές εκπλήξεις για τον Σαββατιάτικο αγώνα, βάζουμε ΟΛΟΙ την ΜΑΥΡΗ μπλούζα του συνδέσμου μας όπως παλιά με το κασκόλ στο χέρι και ποτό και ετοιμαζόμαστε για ακόμη μια απόβαση στη λάρνακα από τα γνωστά, ακολουθούμε τις οδηγίες του οργανωτή για καλύτερη οργάνωση της κερκίδας!

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι τα εισιτήρια τα οποία έχουμε στη διάθεση μας για το παιχνίδι της πρεμιέρας είναι πολύ λίγα για να εξυπηρετήσουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του μεγάλου κόσμου της ομάδας μας, γι’αυτό το λόγο προμηθευόμαστε έγκαιρα τα μαγικά χαρτάκια από τα σημεία προπώλησης έτσι ώστε να γίνουμε ταυτόχρονα ο 12ος παίκτης!

Η προπώληση εισιτηρίων για τις ανάγκες των μελών μας ξεκινάει σήμερα από τους συνδέσμους και θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας μέλους η οποία αντιστοιχεί για ένα εισιτήριο!

Τα πάρτι στους συνδέσμους δεν σταματούν,και επί καθημερινής βάσεως μας κρατούν ζεστούς μέχρι τη μέρα που θα βρεθούμε ξανά στο πέταλο και να τραγουδήσουμε για την αρρώστια μας την καθημερινή! Με αποκορύφωμα το Pre-game της Παρασκευής όπου καλούμε όλους τους Απολλωνίστες σε ένα ακόμα ξεχωριστό πάρτι που θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς στους συνδέσμους μας με άφθονο φαγοπότι και φυσικά σε ατμόσφαιρα γηπέδου!

ΥΓ1.Η ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΝΕΤΑΙ,ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!

ΥΓ2.ΕΓΩ λαμόγια ΕΙΜΑΙ ΑΛΑΝΙ,Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΦΥΓΑΣ ΑΠ’ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ . .

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

 

 

 

To Top