ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Καλή αρχή Θρύλε μου!

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τελείωσαν, ο αγώνας για το Σούπερ Καπ πέρασε και πλέον ο Απόλλωνας επικεντρώνει την προσοχή του στους εγχώριους θεσμούς. Οι στόχοι είναι γνωστοί. Δεν χρειάζεται καν να ειπωθούν. Η διεκδίκηση των δύο τροπαίων θεωρείται, όπως παλιά, αυτοσκοπός.

Η ομάδα μας έχει μπροστά της έναν αντίπαλο που διαχρονικά της κάνει τη ζωή δύσκολη. Ιδίως άμα αγωνίζεται στο «Αμμόχωστος» μ’ όλες τις ανεπίτρεπτες ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου γηπέδου. Είναι πολύ σημαντικό να καρπωθούν οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί, ούτως ώστε η προσπάθεια να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Η αρχή άλλωστε, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, είναι το ήμισυ του παντός.

Οι ποδοσφαιριστές μας, με μια προσεγμένη και μεστή παρουσία μπορούν να φτάσουν στο ζητούμενο. Άλλωστε, οι τίτλοι κερδίζονται όταν η φαρέτρα γεμίζει από τέτοιες νίκες. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Θρύλος την πάτησε μ’ αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας. Με σοβαρότητα λοιπόν, όλοι μαζί, πάμε να φέρουμε το τρίποντο στην αγαπημένη Λεμεσό.

Καλή αρχή Θρύλε μου!

To Top