ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας»

Ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας μας, Φάνος Κιννής μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, σχολίασε τις καταγγελίες του Νίκου Κίρζη προς τον αντιπρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, λέγοντας ότι ο εκπρόσωπος του Ντα Σίλβα ενημέρωσε την διοίκηση των κυανόλευκων ότι ο Ηλιάδης επικοινώνησε μαζί τους.

Για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ έπειτα από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη ανέφερε,«είχαμε πάει στην Λευκωσία για να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Δίκαια πήραμε τη νίκη και κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο. Με τον τρόπο που είχε έρθει η αποτυχία στην Ευρώπη μας άφησε πληγές. Η χθεσινή κατάκτηση μας τονώνει ψυχολογικά. Οι παίκτες δούλεψαν στην προετοιμασία και βγάλαμε τις ικανότητες μας στην φετινή χρονιά»

 

Για το πολυσυζητημένο θέμα σχετικά με το ότι ο ΑΠΟΕΛ «ενόχλησε» τον Ντα Σίλβα σχολίασε, «να αφήσουμε στον κόσμο να κρίνει τα θέματα ηθικής. Ποιες ομάδες έχουν ήθος και ποιες όχι. Όταν ένα παίκτης έρχεται στον πρόεδρο και λέει πως έχει πρόταση από ομάδα τι λέει; Με ποσά και χρονική διάρκεια. Έχουμε χάσει ποδοσφαιριστές στο παρελθόν με την συγκεκριμένη τακτική. Δεν θα χάσουμε άλλο ποδοσφαιριστή με αυτό τον τρόπο. Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας. Δεν θα επεκταθούμε άλλο. Ο ποδοσφαιριστής μας δεν είναι τρελός. Και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή μας ενημέρωσε πως πήρε τηλέφωνο ο κ. Ηλιάδης».

To Top