ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Και τι γκολ; ΓΚΟΛΑΡΑ!(video)

Αυτό χρειαζόταν. Όπως άλλωστε όλοι οι στραικερ. Ιδίως άμα πρόκειται για νεοφερμένο που η ανάγκη της προσαρμογής στα καινούρια δεδομένα είναι μεγάλη. Το γκολ που σημείωσε ο Αρκάδιους Πίεχ είναι αδιαμφισβήτητα σημαντικό. Και τι γκολ; ΓΚΟΛΑΡΑ!

Ο επιθετικός του Απόλλωνα αφού κινήθηκε στην επανορθωτική του αντιπάλου όπως έπρεπε, δέχτηκε την υπέροχη μπαλιά από τον Φώτη Παπουλή και μ’ ένα απίθανο γυριστό έσκισε τα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ούρκο Πάρντο. Εξαιρετική κίνηση, καταπληκτική εκτέλεση και το 0-2 πανηγυρίστηκε έξαλλα από ποδοσφαιριστές και τους πιστούς οπαδούς του Θρύλου.

Η μπάλα πέρασε πραγματικά από βελονότρυπα. Η κλειστή γωνία του Ισπανού, δεν ήταν τόσο κλειστή τελικά για τον Αρκάδιους Πίεχ. Τούτο που εντυπωσιάζει και είναι άξιον αναφοράς, είναι πως ο Πολωνός έχει την αίσθηση του χώρου. Δεν δίστασε δευτερόλεπτο, κεραυνοβολώντας την εστία του αντιπάλου με μαθηματική ακρίβεια, δίχως να χρειαστεί να κοιτάξει.

Άπαντες ευελπιστούν το γκολ του Πολωνού, να είναι ενδεικτικό για το τι πρόκειται να προσφέρει στην προσπάθεια του Θρύλου για κατάκτηση του τίτλου.

To Top