ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Με μεστή πειθαρχημένη και ουσιαστική εμφάνιση η ομάδα μας κέρδισε χθες στο ΓΣΠ τον ΑΠΟΕΛ με 2-1 κατακτώντας το Σούπερ Καπ. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του https://apollon365.news και πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δεν απειλήσαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα μας οι αντιπάλοι.Αν εξαιρέσουμε μια λάθος έξοδο από τον ίδιο που δεν στοίχισε,στο υπόλοιπο παιχνίδι όποτε χρειάστηκε ήταν θετικός.

Νούνο Λόπες: Πρώτη επίσημη εμφάνιση για τον Νούνο. Ξεκίνησε μουδιασμένα όμως όσο περνούσε το παιχνίδι βελτιωνόταν τόσο αμυντικά όπως επίσης και στο επιθετικό κομμάτι και βοήθησε αρκετά και στους δύο τομείς έχοντας μάλιστα συμμετοχή στο δεύτερο γκολ. Θετικότατη η παρουσία του.

Πάολο Βινίσιους: Μεστό και ώριμο παιχνίδι από τον Πορτογάλο,που κράτησε σωστά την θέση του και δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν καταστάσεις στην περιοχή μας.

Βαλεντίν Ρομπέρζ:Γ ια πρώτο παιχνίδι είχε καλή απόδοση.Κράτησε την θέση του και έδειξε “δεμένος” με τον Βινίσιους.Βοήθησε πολύ και στην οργάνωση παιχνιδιού από πίσω.

Γιώργος Βασιλείου: Ο αρχηγός έκανε ένα πολύ καλό παχνίδι.Δύσκολα έχανε μάχη στην πλευρά του αναγκάζοντας τον καλύτερο τους ποδοσφαιριστή σε μέτρια απόδοση.Επιθετικά ανέβηκε πολλές φορές και αυτή την φορά ήταν συγκεντρωμένος και δεν έκανε λάθος πάσα.Επιστέγασμα η ασσίστ στο πρώτο γκολ.

Εστεπάν Σακέτι:Έκλεινε τις τρύπες στο κέντρο,ντούπλαρε τα μαρκαρίσματα όταν η μπάλα έβγαινε στα πλάγια.Βοήθησε και στην οργάνωση.Ίσως ο πολυτιμότερος.

Άλεξ ντα Σίλβα:Έξυπνο και ώριμο παιχνίδι από τον Άλεξ.Μοίρασε σωστά την μπάλα και κάλυπτε χώρο όταν η ομάδα αμυνόταν.Σε κάποιες στιγμές δεν ξέφυγε από την εμμονή του να παράκρατα την μπάλα.

Μίγκελ Μπεντόγια:Όσο περνά ο χρόνος τόσο και καλύτερος.Εκπληκτικός μπαλαδόρος,μοίραζε,έκοβε,έραβε και γενικά το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του.

Φώτης Παπουλής:Ο γνωστός Φώτης.Έφτιαξε πολλές φορές φάσεις με την γνωστή του κίνηση.Έδωσε έξυπνα το 2ο γκολ και ήταν μια διαρκής πηγή κινδύνου.Βοήθησε πολύ και αμυντικά.

Ζοάο Πέδρο:Σε σύγκριση με τα ευρωπαικά παιχνίδια,στο αμυντικό κομμάτι ήταν πολύ καλός αφού βοήθησε τον μπακ αρκετές φορές.Επιθετικά δεν ήταν στα στανταρ που μας έχει συνηθίσει.

Άντον Μάγκλιτσα:Σκόραρε και έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα.Ήταν ένας διαρκής κίνδυνος για τον αντίπαλο μπακ.

Αρκάδιους Πιέχ: Αν και μόλις πέρασε αλλαγή έδειχνε αγχωμένος,στην διάρκεια του αγώνα το ξεπέρασε,μπήκε στο μάτς και σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ.Αναμένουμε φυσικά πιο πολλά από τον Πολωνική αλεπού!!

Οι άλλες 2 αλλαγές δεν μπορούν να κριθούν.

Προπονητής: Ο Πέδρο Εμμάνουελ παρέταξε την ομάδα με 4 1 4 1 έκλεισε τους χώρους,κατάφερε και πήρε την κατοχή και «δούλεψε» στο παιχνίδι μέχρι το γκολ.Μετά το γκολ έδωσε πιο πολλά μέτρα στον αντίπαλο και προσπάθησε με αντεπιθέσεις. Έβαλε τον πιο γρήγορο Πίεχ στην θέση του Μάγκλιτσα. Και δικαιώθηκε αφού ο Πολωνός σκόραρε με εκπληκτικό τρόπο. Διάβασε σωστά το παιχνίδι και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Πολύ καλή απόδοση και από τον προπονητή.

To Top