ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Αφού δεν είναι σημαντικός..!

Μας τα έχουν ζαλίζει εδώ και μερικές μέρες κάποιοι κυρίως από ενδοχώρα μεριά ότι ο τίτλος του Σουπερ Καπ δεν είναι σημαντικός, ότι είναι ένα παιχνίδι ρουτίνας, ενώ κάποιοι το χαρακτήριζαν και ως φιλικό προετοιμασίας!!!

Αφού είναι έτσι γιατί τότε στο παλμαρέ της κάθε ομάδας μετριέται ο συγκεκριμένος τίτλος; Γιατί δεν το καταργούν οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου μας;

Πάντως σε ολόκληρη την Ευρώπη ο συγκεκριμένος θεσμός υπολογίζεται και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό! Πρόσφατα παράδειγμα ο αγώνας σε Αγγλία μεταξύ Μάντσεστερ και Λέστερ.

Οι ποδοσφαιριστές που το κατέκτησαν το πανηγύρισαν με την ψυχή τους και δεν αδιαφορήσαν. Άντε γιατί το «παραμύθι» των τελευταίων χρόνων τείνει να εξελιχθεί σε κωμωδία! Όταν συμφέρει σε κάποιους το Σουπερ Καπ είναι τίτλος και όταν δεν…τότε είναι απλά ένα παιχνίδι!

Θυμάμαι τι γινόταν όταν μια ομάδα κατακτούσε την Ασπίδα Πακκου, Στυλιανιακή όπως και πιο μετά την Ασπίδα της ΚΟΠ και πάει λέγοντας… Τα τελευταία χρόνια όμως είναι απλά για κάποιους ένα δήθεν παιχνίδι που μοιάζει με καταναγκαστικά έργα..! Έλεος πραγματικά…

Υ.Γ  Η ενδεκάδα χθες (10/8) του αντιπάλου κάθε άλλο παρά εφηβική ήταν….  Απλά για να μπαίνουν τα πάντα στη θέση τους!

To Top