ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είχαμε μια φανταστική απόδοση»

Στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας Πέδρο Εμανουέλ μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ…

 Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

“Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν ήταν εύκολο μετά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Οι παίκτες έδειξε ότι είναι μαχητές. Ήρθαν εδώ και έκαναν αυτή την εμφάνιση… Θυμάμαι μόνο μια επικίνδυνη στιγμή για το ΑΠΟΕΛ. Έιμασταν συγκεντρωμένοι, σκοράραμε και πήραμε τη νίκη και δείχνει την δύναμη των παικτών μετά την απογοήτευση. Ο κόσμος ήρθε εδώ, είχε απαιτήσεις και η ομάδα θα δουλέψει για να ανταποκριθεί. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και είχαμε μια φανταστική απόδοση”.

Για τον αποκλεισμό και την συνέχεια: “Θέλαμε να πάμε στους ομίλους και το είπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ατυχία, παίξαμε πολύ καλά και στα δυο παιχνίδια και νομίζω ήταν άδικο. Άλλά όταν δέχεσαι γκολ όπως τα δεχθήκαμε και μετά που σκοράρεις τέσσερα γκολ είναι δύσκολο να εξηγήσεις πως ήρθε αυτός ο αποκλεισμός. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα, είναι μακρύς ο δρόμος και θέλουμε να πηγαίνουμε σε κάθε γήπεδο για το τρίποντο”.

Αν είναι ικανοποιημένος για το ρόστερ: “Έχουμε άλλη μια θέση αλλά θα φέρουμε μόνο κάποιο που θα κάνει τη διαφορά, δεν θα φέρουμε κάποιος απλά για να τον φέρουμε. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών που είναι επαγγελματίες και είμαι πολύ ικανοποιημένος”.

To Top