ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλλαγές στο Τσίρειο!

Σύσκεψη στο Τσίρειο στάδιο ενόψει της έναρξης των αγώνων Πρωταθλήματος και Κυπέλου. Απολογισμός των προβλημάτων και η αναζήτηση λύσεων για πάταξη του φαινομένου των επεισοδίων

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Τσίρειο στάδιο με πρωτοβουλία της Αστυνομίας για να ληφθούν μέτρα προς αποφυγή των επεισοδίων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη σύσκεψη με επικεφαλής τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, παρακάθισαν ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του Τσιρείου Σταδίου, εκπρόσωποι του ΓΣΟ και εκπρόσωποι των σωματείων φιλάθλων του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Επί τάπητος τέθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και αφού έγινε απολογισμός της χρονιάς, λήφθηκε η απόφαση όπως κλείσουν ακόμα και να ξηλωθούν οι έξοδοι κινδύνου που οδηγούν προς το στίβο. Θα διατηρηθούν μόνο οι δυο για πρόσβαση, που είναι ψηλότερα, οι οποίες και θα οχυρωθούν με κάγκελα.

Κατά την σύσκεψη τέθηκε επίσης προς συζήτηση το θέμα λειτουργίας των καμερών ασφαλείας. Τονίστηκε ότι πρέπει να επιδιορθωθούν τυχόν βλάβες, ενώ έγιναν επισημάνσεις συμβουλευτικού χαρακτήρα σχετικά με τη συστηματική μέθοδο που θα πρέπει να ακολουθούν οι stewards του γηπέδου σε κάθε αγώνα σε συνεργασία πάντα με την Αστυνομία.

Πηγή: cyprustimes.com

 

 

 

 

To Top