ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Να καταπραΰνει τον πληγωμένο εγωισμό…

Λίγες μέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα καταδεικνύει την απογοήτευση που επικρατεί στο παροδικά διηρημένο σύνολο των οπαδών του Απόλλωνα. Κάτι καθόλου παράλογο, μιας και είναι γενικά αποδεκτό, πως οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την πρόκριση στο τσεπάκι τους. Όπως και να χει, η αποτυχία πλέον ανήκει στο παρελθόν και οφείλουν άπαντες να κοιτάξουν μπροστά για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Ο αγώνας της Τετάρτης (10/8) είναι μια πρωτης τάξεως ευκαιρία να καταπραΰνει τον πληγωμένο εγωισμό των Απολλωνιστών. Μια ενδεχόμενη νίκη ενάντια στον περσινό πρωταθλητή, θα τονώσει ψυχολογικά την ομάδα, γεμίζοντας την με την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Άλλωστε, ο αντίπαλος θα είναι ένας εκ των διεκδικητών του φετινού πρωταθλήματος, που έστω και στην αφετηρία του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου, η νίκη δεν έχει παρά θετικά να δώσει.

Είναι σαφές, πως το αποτέλεσμα δεν εξασφαλίζει σε καμιά ομάδα το χρίσμα του απόλυτου φαβορί. Κρίνει απλώς έναν τίτλο. Ο οποίος τίτλος θα κριθεί στο ποιός τον θέλει περισσότερο. Τον θέλου(ν)με;

To Top