ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Να βρεθούν τα λάθη και να διορθωθούν!

Απογοητευτήκαμε, νευριάσαμε, πολλοί κλάψαμε γιατί η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στο χθεσινό(04/8) επαναληπτικό με τη Γκρασχόπερς, αλλά πρέπει να βρούμε τη ψυχική μας ηρεμία και να ξεκινήσουμε να «παίρνουμε τα πάνω» μας. Μας πίκρανε πολύ ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός, μας «τρέλανε» το συναίσθημα Παράδεισος Κόλαση ξανά και ξανά. Οι ποδοσφαιριστές μας «πάσκιζαν» για το γκολ της πρόκρισης και όταν ερχόταν αυτό, να σου τα λάθη και η αυτοχειρία!

Όμως πρέπει να προχωρήσουμε, τονίζω τίποτα δεν χάθηκε, απλά μια πρόκριση, όπως είπε και ο αρχηγός Παπουλής σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Οφείλει η τεχνική μας ηγεσία μαζί με τους παίκτες να βρουν τη λύση σ΄αυτό το πρόβλημα που συνεχίζει να διογκώνεται, στην αυτοσυγκέντρωση και να λυθεί άμεσα έτσι ώστε να μπούμε στις εγχώριες διοργανώσεις πολύ δυνατοί και να διεκδικήσουμε τους τίτλους αρχής γενομένης από το Σούπερ Καπ.

Ακόμα δεν αρχίσαμε και τώρα που είναι νωρίς, να βρεθούν τα λάθη, οι αδυναμίες και να διορθωθούν. Αυτό είναι δουλειά που θα γίνει μέσα στην ομάδα. Το ευτύχημα είναι ότι αυτό συνέβηκε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και υπάρχει ο χρόνος να διορθωθούν τα λάθη.

Από την πλευρά μας, οφείλουμε να σταθούμε στο πλάι της, όποιος θέλει βέβαια. Απόλλων δεν είμαστε μόνο για τις χαρές, αλλά ΑΠΟΛΛΩΝ είμαστε και για τις λύπες!

 

To Top