ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Ισοπαλία και αποκλεισμός για την ομάδα μας από τον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του https://apollon365.news και πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Δέχτηκε τρία γκολ χωρίς να φέρει ευθύνη. Έσωσε αρκετές φορές την ομάδα και γενικά έμεινε εκτεθειμένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Μάριος Στυλιανού: Προσπάθησε, μόχθησε αλλά τις πλείστες φορές έχασε τις μονομαχίες από τον εκάστοτε αντίπαλο. Πανομοιότυπα λάθη στα γκολ.Επιθετικά βγήκε αρκετές φορές ψηλά αλλά στην τελική πάσα αδυνατούσε να την δώσει σωστά.

Γιώργος Βασιλείου: Έβγαλε δύναμη,ψυχή αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού εκτέθηκε αρκετές φορές από τους αντιπάλους του και αυτός. Ελαφρυντικό αποτελεί πως δεν είχε βοήθειες από τον πλάγιο μπροστά του.Επιθετικά όσες φορές βγήκε σε θέση για πάσα ή σέντρα πραγματοποίησε λανθασμένες επιλογές.

Αγγελής Αγγελή: Γενικά είχε καλή απόδοση,όμως είχε στιγμές που έβγαινε πρώτος στην μπάλα βεβιασμένα χάνοντας τον αντίπαλο.Ίσως κάνει περισσότερες δουλείες από ότι του αναλογούν στο γήπεδο αφού πολλές φορές δεν ήταν στην θέση του,ειδικά μετά από στατικές φάσεις όπου είχε αργές επιστροφές.

Πάολο Βινίσιους: Θεωρώ πως ήταν ο καλύτερος στην γραμμή άμυνας.Προσπάθησε να ηρεμήσει την ομάδα και ειδικά την αμυντική γραμμή,έπαιζε σωστά το offside και γενικά έδειξε πως ξέρει την θέση.Θεωρώ πως όταν προσαρμοστεί πλήρως θα είναι ακόμη πιο καλός.

Χαράλαμπος Κυριάκου:Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο νεαρός αφού δεν κράτησε σωστά την θέση του.Σπάνια έκοβε τους αντιπάλους και δεν βοήθησε καθόλου στην οργάνωση.

Άλεξ ντα Σίλβα:Πάρα πολύ αγχωμένος με ελάχιστες σωστές πάσες.Προσπαθούσε να “σβήσει” την εμφάνιση της Ελβετίας και δεν ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι.Καθυστερούσε το παιχνίδι αφού πρώτα κοίταζε αν υπάρχουν περιθώρια για προσωπική ενέργεια και μετά για ομαδική επίθεση.

Μίγκελ Μπεντόγια:Από την ομάδα μας ήταν σίγουρα ο κορυφαίος του αγώνα.Αν και έπαιζε στο πλάι,προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι και να φτιάξει φάσεις.Φαίνεται καλός χειριστής και έξυπνος παίκτης.Δεν έδωσε πολλές βοήθειες πίσω κάτι που θα μπορούσε να κάνει.

Ζοάο Πέδρο:Ακόμη Ένα μέτριο παιχνίδι από τον Πορτογάλο που μας συνήθισε σε πιο ψηλές πτήσεις.Αμυντικά βοήθησε αρκετά,επιθετικά όμως ήταν αρνητικός στις πιο πολλές του προσπάθειες.

Άντον Μάγκλιτσα: Όσο αγωνίστηκε έδειξε εκτός παιχνιδιού,όπως ήταν όλη η ομάδα σε αυτό το διάστημα.

Άμπραχαμ Γκίε: Σκόραρε και πάλι,αναστάτωσε αρκετές φορές την άμυνα των αντιπάλων και είχε ένα γεμάτο παιχνίδι.Από τους καλύτερους.

Αρκάδιους Πίεχ: Μπήκε στο 40 αλλά πέρα από την πίεση ψηλά δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.Στην ουσία δεν μπήκε στον ρυθμό του αγώνα.

Φώτης Παπουλής: Έδειξε ακόμη μια φορά γιατί αποτελεί βαρόμετρο.Σκόραρε,έδωσε ασίστ και έχασε και μια απίστευτη ευκαιρία.Πολύ καλό παιχνίδι.

Ντουντου Παραίμπο: Η πρώτη του πάσα ήταν ασίστ.Από την στιγμή που πέρασε στον αγώνα το 90% των επιθέσεων ήταν από την πλευρά του.Για πρώτο παιχνίδι η απόδοση του ήταν πολύ καλή.

Προπονητής: Παρέταξε την ομάδα με 4-4-2.Μέχρι να βρει τα πατήματα της έχασε ένα ημίχρονο αφού οι Ελβετοί έκοβαν σαν βούτυρο το άδειο μας κέντρο και έφτιαχναν ευκαιρίες.Από τύχη μείναμε στο παιχνίδι.Στο δεύτερο ημίχρονο μαζεύτηκαν οι γραμμές,κυκλοφόρησε καλύτερα η μπάλα και η ομάδα έδειξε να πατά γερά.Ρίσκαρε με την αλλαγή του Χάμπου αφού έμεινε χωρίς κόφτη,όμως κράτησε μπάλα και έφτιαξε φάσεις.Η είσοδος του Ντουντού άλλαξε πλήρως την εικόνα αφού οι πλαγιοκοπήσεις έγιναν επικίνδυνες.Ο προπονητής παρασύρτηκε από τον πρώτο αγώνα και παρουσίασε την.ομάδα με 2 μέσους πράγμα που εκμεταλεύτηκαν οι Ελβετοί.Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα ήταν και είναι οι κινήσεις και οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών στον αγώνα,όταν και αφού προηγηθεί μια φάση,ένα γκολ,ένα πέναλτι που επηρεάζει την εξέλιξη του.Πιστεύω θα μπορούσε να διαβάσει καλύτερα τον αγώνα και να τον διαχειριστεί πιο έξυπνα.Το πως ήρθε αυτός ο αποκλεισμός αφήνει την αίσθηση πως αυτό έγινε όχι λόγω απόδοσης αλλά λόγω νοοτροπίας.Λάθη έγιναν και κάποια διορθώθηκαν σε αύτο τον αγώνα και κάποια θα περιμένουν τον επόμενο.

To Top