ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Διευκρινήσεις για εισιτήρια

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας αναφορικά με τα εισιτήρια του αποψινού επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Γκρασχόπερς στο γήπεδο ΓΣΠ στις 20:00.

Οι φίλοι του Απόλλωνα θα μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους από το Apollon Official Store μέχρι και τις 15:00, ενώ τα ταμεία στο ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 18:30.

Η υπηρεσία Online Tickets θα είναι διαθέσιμη για το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας μέχρι και τις 14:00, ενώ θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους με την επίδειξη του σχετικού εντύπου το οποίο προκύπτει μέσα από την ηλεκτρονική αγορά του, από το ταμείο Δ5.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι θα θέλουν να επωφεληθούν της σχετικής εκπτώσεως (10%) στην αγορά του εισιτηρίου για τον αγώνα με την Γκρασχόπερς, θα μπορούν να το κάνουν μόνο από το Apollon Official Store.

** Οι κάτοχοι των εισιτηρίων κατηγορίας VIPθα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τους τομείς 305 & 306 (κεντρικό άνω διάζωμα δυτικής εξέδρας) . Οι είσοδοι οι οποίοι οδηγούν στους συγκεκριμένους τομείς είναι οι Δ1 & Δ6.

Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους από το ταμείο Δ6.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

To Top