ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκλεισμός στην παράταση!

Ισοπαλία με 3-3 εξήλθε η ομάδα μας με την Γκρασχόπερς στον επαναληπτικό αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού!

Η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ τρεις φορές, έστειλε το ματς στην παράταση με το γκολ του Παπουλή λίγα λεπτά πριν το τέλος, έκανε το 3-1 παρόλα αυτά ισοφαρίστηκε από τους Ελβετούς οι οποίοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Δύσκολα πέρασε στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας. Η ομάδα μας αν και άρχισε με επιθετική διάθεση τον αγώνα, ώσπου περνούσε ο χρόνος έχανε… έδαφος. Η Γκρασχόπερς αιφνιδίασε με το πλάνο της και έβαλε δύσκολα στους ποδοσφαριστές μας. Σε τρεις περιπτώσεις άγγιξε το τέρμα, αλλά δεν βρήκε στόχο. Η πρώτη φάση ήρθε από Άντερσεν, και οι άλλες δυο που σταμάτησαν στο δοκάρι από τους Μπάμπερτ και Σίνγκουρτζόνσον. Η ομάδα μας έκλεισε το ημίχρονο με πολύ καλή ευκαιρία με τον Αγγελή.

Στην επανάληψη τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν. Ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα, με πιο καθαρό μυαλό και έλεγξε το ρυθμό. Μπορεί να μην βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία μέχρι το 70’, αλλά πατούσε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Σε εκείνο το λεπτό ο Αγγελή σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Ο Απόλλωνας συνέχισε να αναζητά το τέρμα και τρία λεπτά αργότερα τα κατάφερε. Ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βινίσιους, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, έστειλε με καρφωτή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Ο μεγάλος ενθουσιασμός που προκάλεσε το τέρμα του Βινίσιους στο ΓΣΠ, κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά. Στο 77’ ο Άντερσεν υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα, έπειτα από μακρινή σέντρα, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Απόλλωνας έδειχνε απίστευτα επηρεασμένος αφού μέχρι το 86’ έδειχνε χαμένος, αλλά ο Παπουλής επέβαλλε την τάξη. Ο Ελλαδίτης επιθετικός, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε και έστειλε 7-8 χιλιάδες οπαδούς του Απόλλωνα στα ουράνια. Το 2-1 δεν άλλαξε και έτσι ο αγώνας πήγε στην ημίωρη παράταση.

Η ομάδα μας συνέχισε από εκεί που έμεινε. Με διάθεση να σκοράρει και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο. Οι ποδοσφαιριστές μας άγγιξαν την ανατροπή με τον Γκιέ, ωστόσο ο Μαλ απέκρουσε την κεφαλιά του Ιβοριανού, όπως και το σουτ του Ντα Σίλβα.

Στο 101’ η προσπάθεια και η πίεση απέφεραν καρπούς, με τον Γκιέ Γκιέ να στέλνει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα και αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι του Μαλ.

Ο Ιβοριανός τρέλανε το ΓΣΠ, ωστόσο δυο λεπτά μετά ο Κάιο κόπασε τους τρελούς πανηγυρισμούς των οπαδών του Απόλλωνα.

Στην επανάληψη της παράτασης, ο Απόλλωνας προσπάθησε, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Βέβαια τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά αν ο Μαλ δεν σταματούσε τα δυο σουτ του Ντα Σίλβα στο 107’.

Οι ποδοσφαιριστές πίεζαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για το γκολ πρόκρισης και στο 118’ λίγο έλειψε να λυτρωθούν, όμως, το τεχνικό σουτ του Παπουλή, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Η ομάδα μας ήταν όλη μπροστά και άφησε κενά πίσω, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Γκιοργκίεφ, ο οποίος έγραψε το τελικό 3-3.

To Top