ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Μόνο με Κύπριους…

Είναι γνωστό σε όλη τη φίλαθλη Κύπρο αλλά πιο πολύ στους οπαδούς μας, ότι η ομάδα μας διαθέτει πληθώρα Κύπριων ποδοσφαιριστών! Δεν το λέμε για να περηφανευτούμε αλλά είναι κάτι που είναι γεγονός. Η τεράστια δουλειά που γίνεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας αλλά και η προσοχή που δίνεται από την τεχνική ηγεσία στους γηγενείς μας ποδοσφαιριστές είναι δεδομένη πλέον.

Αν σε κάποια χρόνια στο πρωτάθλημα μας ή και με τη νέα σεζόν έπαιζαν μόνο γηγενείς ποδοσφαιριστές, τότε η μοναδική ομάδα που δεν θα είχε οποιοδήποτε πρόβλημα θα ήταν ο Απόλλωνας. «Κλέβοντας» μια ιδέα από ένα φίλο προπονητή των ακαδημιών μας προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια δεκαοκτάδα από Κύπριους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνυπολογίζοντας και τους δανεικούς παίκτες που δόθηκαν φέτος.

Ξεκινώντας κάτω από τα δοκάρια έχουμε τον Παναγιώτη Παναγιώτου που δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό και τον Μιχάλη Παπαστυλιανού, αλλά και τον Μιχάλη Παπαχαραλάμπους που προετοιμάστηκαν με την ομάδα στην Ουγγαρία. Εκεί βέβαια είναι και ο Τάσος Κίσσας. Στο κέντρο της άμυνας έχουμε τέσσερις ποδοσφαιριστές με τους βασικούς να είναι ο Αγγελή και ο νεοαποκτηθείς Καρώ, που θα πλαισιώνονται από τον Λεωνίδα Κυριάκου και τον Βασίλη Κυριάκου που δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό.

Στα δεξιά ο διεθνής Μάριος Στυλιανού και στα αριστερά ο Βασιλείου, με τον Στυλιανό Στυλιανού που δόθηκε δανεικός στην ΑΕΖ. Μπροστά τους οι Πέτρος ψύχας, Ρέινολντς και ο Χάμπος. Από κει και πέρα υπάρχει και ο Μάριος Ανδρέου αλλά και ο Εύδωρας Συλβέστρος που βρέθηκαν στην προετοιμασία στην Ουγγαρία.

Στην επίθεση και στα δεξιά ο Πίττας και στο αριστερό άκρο ο Γουίλερ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωσηφίδης που δόθηκε δανεικός στην Ε.Ν.Π με αναπληρωματικό τον Μάριο Παπαχριστοφόρου που δόθηκε δανεικός στην ΑΕΖ. Η ομάδα μας έχει την εμπειρία, την τεχνική κατάρτιση, διεθνείς ποδοσφαιριστές και ανερχόμενα ταλέντα!

Το σύστημα που θα «παίξουμε» είναι το 4-2-3-1 και τα συμπεράσματα δικά σας…

To Top