ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Γίνε και εσυ συνοδός των ποδοσφαιριστών μας!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους μικρούς φίλους της ομάδας μας οι οποίοι επιθυμούν να συνοδέψουν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο τους στον επαναληπτικό Γ’ Προκριματικό αγώνα του UEFA Europa League ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία στις 4 Αυγούστου, όπως δηλώσουν συμμετοχή στο Apollon Official Store και στο τηλέφωνο 25-351954.

Μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και θα ξεναγηθούν στα αποδυτήρια της ομάδας μας!

Η συμμέτοχη κοστίζει 100 ευρώ και περιλαμβάνει:

Την επίσημη πρώτη εμφάνιση της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 (PUMA φανέλα, παντελονάκι και κάλτσες)
Εισιτήριο σε κάθε παιδί για τον αγώνα στη Δυτική Κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.
Εισιτήριο για το συνοδό του κάθε παιδιού για την Δυτική Κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ το οποίο θα περιλαμβάνει και θέση parking.
Aυτόματη εγγραφή στο Junior Club του Απόλλωνα για την αγωνιστική περίοδο 2016 -2017 απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια που προσφέρονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο οποιοσδήποτε φίλος της ομάδας μας επιθυμεί στο άμεσο μέλλον (αφού αγοράσει ττη στολή 100 ευρώ την πρώτη φορά) να συνοδεύσει εκ νέου τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το κόστος θα ανέλθει μόλις στα 10 ευρώ.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

To Top