ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άδικη ήττα!

Η ομάδα μαςδέχθηκε άδικη ήττα με 2-1 από την Γρκασχόπερς στην AFG Arena και πλέον βρίσκεται σε ελαφρώς μειονεκτική θέση για πρόκριση στην επόμενη φάση ώστοσο έδειξε οτι μπορεί να πάρει το πολυπόθιτο αποτέλεσμα. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Γκιέ Γκιέ με καρφωτή κεφαλιά, ενώ τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ταμπάκοβιτς και Μανσί στο 90+3! Άτυχος ο Θρύλος, αφού το πρώτο τέρμα το δέχθηκε αμέσως μετά που έχασε το πέναλτι ο Ντα Σίλβα, ενώ προηγήθηκε μοναδική ευκαιρία με τον Αγγελή στο 4ο λεπτό. Με 10 ποδοσφαριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα η ομάδα μας λόγω αψυχολόγητης ενέργειας του Σακέττι, ωστόσο το ίδιο χρώμα κάρτας έπρεπε να δει και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μαλ στο 66’.

Ο αγώνας

Αρκετά δυνατά άρχισε τον αγώνα ο Απόλλωνας με στόχο να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο αντί να προηγηθεί, βρέθηκε να κυνηγά το σκορ. Η ομάδα μας βρήκε δυο σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Αγγελή στο 4’, το σουτ του οποίου πήγε στην κερκίδα και στο 10’ με τον Ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Γκιέ, όμως, έστειλε την μπάλα έξω. Δεν έφταναν οι δυο τεράστιες φάσεις της ομάδας μας, ήρθε καπάκι το γκολ των γηπεδούχων με τον Ταμπάκοβιτς, για να στείλει στον πάτο τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Εμανουέλ.

Το τέρμα της Γκρασχόπερς, κόντρα στη ροή του αγώνα, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη του. Ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή του ημιχρόνου να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός, αλλά ούτε να απειληθεί και έτσι οι Ελβετοί πήγαν στο ημίχρονο με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαριστές μας άρχισαν και πάλι καλύτερα, ελαφρώς, όμως, αυτή τη φορά και χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους. Κυκλοφορούσαν την μπάλα οι ποδοσφαιριστές του Εμανουέλ, αλλά αδυνατούσαν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν.

Στο 66’ ο Γκιέ έφυγε πίσω από την άμυνα της Γκρασχόπερς και ανατράπηκε από τον Μαλ. Ο διαιτητής είδε και έδωσε το φάουλ, αλλά δεν εφάρμοσε τον κανονισμό, αφού αντί να στείλει στα αποδυτήρια τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, τον «χάιδεψε» με κίτρινη.

Ο χρόνος κυλούσε εις βάρος του Θρύλου, ωστόσο στο 76ο λεπτό τα αρνητικά δεδομένα ανατράπηκαν. Ο Γκιέ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Οι ποδοσφαριστές μας έλεγχαν το ρυθμό και είχαν το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους, όμως, στο 90+3’, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μανσί και πήραν τη νίκη.

Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, ο Σακέτι χωρίς λόγο και αιτία έσπρωξε αντίπαλο μπροστά στα μάτια του διαιτητή, ο οποίος τον τιμώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Η σύνθεση της ομάδας μας:Βάλε, Στυλιανού, Αγγελή, Bινίσιους, Βασιλείου, Χάμπος, Άλεξ, Μπεντόγια (91′ Μπάρμπαρο), Πέδρο, Πίττας (63′ Σακέτι), Γκιέ (83′ Μάγκλιτσα)

To Top