ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Η πρόκληση είναι μεγάλη…

Λοιπόν… Η προετοιμασία του Θρύλου έλαβε τέλος με την πρόβα τζενεράλε. Το ιστορικό φιλικό με τον ΠΑΟΚ έληξε ισόπαλο έναντι σε μια ομάδα, που τα τελευταία χρόνια με το οικονομικό νοικοκύρεμα της διοίκησης, έχει κάνει άλματα προόδου σ’ αρκετούς τομείς. Ήταν αναμφίβολα μια δυνατή δοκιμή για τους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές κι αυτό αποδείχθηκε στον χθεσινοβραδινό αγώνα (26/7) στην Ολλανδία μ’ αντίπαλο τον Άγιαξ όπου οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα (1-1).

Με τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τον αγώνα στην Τούμπα, δεν δύναται κάνεις να αποδώσει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση του Απόλλωνα. Εξάλλου τα φιλικά παιχνίδια είναι για τους προπονητές κι όχι για τους ειδήμονες της κερκίδας. Αυτό που μπορεί να αναφερθεί είναι πως από την εφαρμογή της τακτικής και του προπονητικού πλάνου από τους ποδοσφαιριστές απορρέουν στοιχεία σημαντικά: πειθαρχία, συγκέντρωση, υπομονή κι επιμονή.

Στοιχεία τα οποία θα συντείνουν στο να εξασφαλιστεί ένα πρώτο αποτέλεσμα, που θα δικαιώνει τις ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο απέναντι στην Γκρανσχόπερς. Η πρόκληση είναι μεγάλη, καθώς πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Μ’ έναν ψυχωμένο Απόλλωνα όμως, η πλάστιγγα γέρνει προς Λεμεσό μεριά..

To Top