ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε την υπέρβαση»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy έκανε το πρωί της Τρίτης (26/07) ο διεθνής ακραίος αμυντικός της ομάδας μας Μάριος Στυλιανού αναφορικά με τον επικείμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα με την Γκρασχόπερς την ερχόμενη Πέμπτη στο Σεντ Γκάλεν.

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Γνωρίζουμε ότι η Γκρασχόπερς είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της και πολύ φιλόδοξη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ελβετική ομάδα είναι το φαβορί στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, όμως ταυτόχρονα το ενδεχόμενο αποκλεισμού γνωρίζουμε ότι τους τρομάζει»…ανέφερε αρχικά ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα της Πέμπτης:

« Εμείς πάμε στην Ελβετία για να σκοράρουμε και γιατί όχι να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Διαθέτουμε εξαιρετικούς επιθετικούς οι οποίοι σε τέτοιου είδους παιχνίδια μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όλη η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να είμαστε συνεπείς στο μεγάλο αυτό ραντεβού. Θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε την υπέρβαση. Έχουμε αρκετές εμπειρίες από τις προηγούμενες παρουσίες μας στην Ευρώπη και είναι η ώρα να τις αξιοποιήσουμε. Θα κάνουμε ότι περνά από τα πόδια μας για να παρουσιαστούμε δυνατοί και απαιτητικοί»

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

To Top